Topchef i dagligvarekoncernen Dagrofa stopper

Koncernchef Per Thau forlader dagligvarekoncernen Dagrofa. Bestyrelsesformand Jesper Lok vil midlertidigt varetage posten, indtil en ny direktør er på plads.

Jesper T. Lok
Jesper T. Lok (50) Formand, J. Lauritzen, bestyrelsesformand Dagrofa, bestyrelsesmedlem, Unicef Danmark, fhv. adm. direktør, Falck Emergency, fhv. adm. direktør, DSB

Dagrofa siger farvel til koncernchef Per Thau, som har stået i spidsen for dagligvarekoncernen siden 2010. Det sker som led i en ny og offensiv satsning.

Det skriver FødevareWatch.

"Med en ny kapitalstruktur og med nedlukningen af Kiwi går Dagrofa ind i en ny fase. Bestyrelsen har konkluderet, at tidspunktet samtidig er det rette til at finde en ny chef for Dagrofa," udtaler Jesper Lok ifølge FødevareWatch.

Dagrofa indleder nu jagten på ny koncernchef, som skal erstatte Per Thau på posten i spidsen for dagligvarekoncernen. Midlertidigt vil Jesper Lok være konstitueret i stillingen. Dagrofa ejer blandt andet dagligvarekæderne Menu og Spar.

Per Thau er uddannet kandidat i international marketing og virksomhedsledelse fra Syddansk Universitet i 1997.

Den norske dagligvarekoncern NorgesGruppen ejer 49 procent af Dagrofa, mens købmandsfonden KFI Erhvervsdrivende Fond har 41 procent af dagligvarekoncernen, og selvstændige købmænd ejer de resterende 10 procent.

tolboell@altinget.dk

Tilbage til navnenyt »

Prøv kommunal gratis i 14 dage

  • Artikler
  • Debat
  • Politisk kalender
  • Spørgsmål og svar
Gratis prøveabonnement