Traumeforsker bliver ny chef for national rehabilitering i Dignity

Marie Høgh Thøgersen bliver ny afdelingschef for national rehabilitering i Dignity.

Marie Høgh Thøgersen
Marie Høgh Thøgersen Afdelingschef for national rehabilitering, Dignity – Dansk Institut mod Tortur

Dignity - Dansk Institut Mod Tortur har efter en grundig ansættelsesproces udpeget 42-årige psykolog og forsker Marie Høgh Thøgersen som ny chef for national rehabilitering.

Det skriver instituttet i en pressemeddelelse.

Marie Høgh Thøgersen vil stå i spidsen for en afdeling med læger, psykologer, socialrådgivere, tolke og fysioterapeuter, der hver dag behandler traumeramte flygtninge og deres familier i Dignitys klinik i København. Hun indtræder også i ledergruppen.

Marie Høgh Thøgersen kommer fra en stilling som forskningsansvarlig chefpsykolog i Dignity, hvor hun i de seneste fem år blandt andet har stået i spidsen for udviklingen af en national forskningsdatabase, der samler klinisk data på tværs af fem specialiserede danske klinikker. Senest har hun fungeret som konstitueret afdelingschef.

Hun er uddannet psykolog og ph.d. fra Københavns Universitet, samt godkendt specialist i klinisk psykologi. Hun har tidligere arbejdet som chefkonsulent i Socialforvaltningen i Københavns Kommune og modtaget sin kliniske træning på blandt andet Rigshospitalets krisepsykologiske enhed.

Tilbage til navnenyt »

Prøv christiansborg gratis i 14 dage

  • Artikler
  • Debat
  • Politisk kalender
  • Spørgsmål og svar
Dagens portal