Om  
Claus Jepsen
Ilija Gudnitz Weber

Unicef Danmark ansætter to nye direktører

Per 1. december tiltræder Claus Jepsen som økonomidirektør, og Ilija Gudnitz Weber bliver direktør for partnerskaber i Unicef Danmark. 

Ilija Gudnitz Weber&nbsp;tiltræder som&nbsp;direktør for partnerskaber, og Claus Jepsen udnævnes som økonomidirektør&nbsp;i Unicef Danmark.&nbsp;<br>
Ilija Gudnitz Weber tiltræder som direktør for partnerskaber, og Claus Jepsen udnævnes som økonomidirektør i Unicef Danmark. 
Foto: Unicef Danmark
Sigurd Lilmose Bech

Unicef Danmark udnævner to nye medlemmer i direktionen. 

Det skriver Unicef Danmark i en pressemeddelelse

Det drejer sig om Claus Jepsen, der tiltræder som økonomidirektør, og Ilija Gudnitz Weber, der påtager rollen som direktør for partnerskaber. 

"Den nye ledelse er afgørende for vores mulighed for fortsat at skabe størst mulig effekt og synlighed i Unicefs arbejde for verdens børn, samtidig med at vi effektivt kan drive en velfungerende organisation," udtaler generalsekretær i Unicef Danmark, Susanne Dahl.

Claus Jepsen, den nye økonomidirektør, kommer senest fra et job som økonomi- og administrationschef i Prosa. Han har en kandidat i ledelse og økonomi fra Liverpool Universitet. 

Den nye direktør for partnerskaber, Ilija Gudnitz Weber, er hentet internt i Unicef Danmark. Han har siden oktober 2021 siddet i organisationens partnerskabsafdelingen og har en kandidat i politisk kommunikation og ledelse fra CBS.

Jepsen og Weber tiltræder begge per 1. december. 

Læs også

Politik har aldrig været vigtigere

Få GRATIS nyheder fra Danmarks største politiske redaktion

Omtalte personer

Claus Jepsen

Kommende økonomidirektør, Unicef Danmark (1. december 2023)
Master of Science in International Accounting and Finance (University of Liverpool)

Ilija Gudnitz Weber

Kommende direktør for partnerskaber, Unicef Danmark (1. december 2023)
Kandidat i politisk kommunikation og ledelse, CBS.

0:000:00