Verdensmålsrådgivere ansætter ny vicedirektør

Strategi- og rådgivningsvirksomheden Hansen & Ersbøll Agenda har ansat Ulla Hovgaard Ramlau som vicedirektør og en del af ledelsen. Virksomheden har fokus på rådgivning inden for verdensmålene.

Ulla Hovgaard Ramlau
Ulla Hovgaard Ramlau (57) Vicedirektør, Hansen & Ersbøll Agenda

Ulla Hovgaard Ramlau er ansat som vicedirektør hos Hansen & Ersbøll Agenda. Det oplyser virksomheden i en mail til Altinget.

Den nye vicedirektør skal, ud over at udvikle organisationen, styrke udviklingen af den frivillige forening #iLoveGlobalGoals. Foreningen er stiftet af partnerne Charlotte Ersbøll og Lotte Hansen og støttet af Tuborgfondet.

Derudover bliver Ulla Hovgaard Ramlau ansvarlig for den daglige ledelse af medarbejdere og kundeopgaver.

"Jeg vil gerne arbejde for en 'sag' og med et purpose – og muligheden for at gøre det i en mindre, dedikeret konsulentvirksomhed, hvor der samtidig er brug for ledelse, organisering og udvikling, matcher mine kompetencer perfekt," udtaler Ulla Hovgaard Ramlau ifølge virksomheden.

Ulla Hovgaard Ramlau har senest stiftet foreningen For Lige Vilkår, der støtter forældre til børn med handicap og kronisk sygdom. Hun fortsætter som formand i foreningen sideløbende med sin nye stilling som vicedirektør.

Tidligere har Ulla Hovgaard Ramlau blandt andet været administrerende direktør i Dansk Design Center og Advice. Hun er uddannet cand.scient.soc. fra Roskilde Universitet.

Tilbage til navnenyt »

Prøv christiansborg gratis i 14 dage

  • Artikler
  • Debat
  • Politisk kalender
  • Spørgsmål og svar
Dagens portal