Bliv sponsor

BIDRAG: Støt Civilsamfundets Videnscenters arbejde med at kapacitetsopbygge og sikre videndeling i det danske civilsamfund.

Julie Hjerl Hansen

Vil du være med til at skabe større effekt af civilsamfundets arbejde ved at gøre viden, erfaringer og redskaber alment tilgængelige? 

Altinget Civilsamfund søger samarbejdspartnere og sponsorer til Civilsamfundets Videnscenter, så vi fortsat kan øge vidensniveauet hos alle dele af civilsamfundet.  

Kontakt os og hør mere om mulighederne
På Civilsamfundets Videnscenter skaber vi bedre forudsætninger for samarbejder, letter tung administration i organisationerne, skaber gode rammer for inddragelse og anvendelse af frivilligt arbejde, inspirerer til nye finansieringsmuligheder, nye projekter og styrker organisationernes politiske dagsordner.  

Vi skaber derved en større effekt af civilsamfundets projekter og fungerer som en nonprofitleverandør af konkret, anvendelig viden og erfaringer til civilsamfundet i Danmark.  

Civilsamfundets Videnscenter fungerer endvidere som en samlende platform, hvor flere relevante aktører fra foreninger og fonde såvel som kommuner, stat og virksomheder finder sammen om løsningerne på vores samfundsudfordringer. Som sponsor på Civilsamfundets Videnscenter kan jeres organisation derfor opnå helt unikke eksponeringsmuligheder.  

Kontakt seniormedierådgiver Tommy Rauff-Manco på [email protected] eller telefon 3119 2839, hvis du er interesseret i at høre nærmere om mulighederne for at blive sponsor for Civilsamfundets Videnscenter.  

Kort om os
Civilsamfundets Videnscenter blev lanceret i 2017 med støtte fra Tuborgfondet. Aktiviteterne i videnscentret er løbende blevet udbygget, og videnscentret har redaktionel uafhængighed. 

Tuborgfondet og sponsorer har ingen indflydelse på artikler og andet, der bliver bragt af videnscentret. Læs mere om Civilsamfundets Videnscenter her.  

 

Civilsamfundets Videnscenter er støttet af Tuborgfondet

Politik har aldrig været vigtigere

Få GRATIS nyheder fra Danmarks største politiske redaktion


0:000:00