Civilsamfundets Videnscenter udvider

VERSION 2.0: Fra i dag kan du gå på opdagelse i Civilsamfundets nye, udvidede videnscenter. Ud over et stort udvalg af guideartikler og redskaber kan du fremover få overblik over ny civilsamfundsforskning og finde undervisningsmaterialer til din forening eller organisation.

<br>Velkommen til Civilsamfundets nye videnscenter. Vi håber, du vil gå på opdagelse og bruge arbejdsredskaberne i værktøjskassen. <br>

Velkommen til Civilsamfundets nye videnscenter. Vi håber, du vil gå på opdagelse og bruge arbejdsredskaberne i værktøjskassen.
Foto: Altinget
Julie Hjerl Hansen

I dag slår Altinget: Civilsamfundets Videnscenter dørene op til et helt nyt onlineunivers. Her kan du finde guideartikler og gode råd om alt fra fundraising til frivillighed. Alle arbejdsredskaberne er samlet i en værktøjskasse, hvor du kan søge dem frem efter de temaer, der interesserer dig.

Nyt online undervisningsunivers
Samtidig lancerer vi som noget helt nyt et undervisningsunivers. Nogle af undervisningsforløbene kan benyttes til at afholde workshops i din forening eller organisation. Andre kan gennemføres online af enkelte medarbejdere, frivillige eller andre interesserede. Første undervisningspakke handler om udfordringer og dilemmaer i samskabelsesprocesser og bliver lanceret i løbet af marts.  

Søgbar database samler nordisk civilsamfundsforskning
Lige nu arbejder vi desuden på at opbygge en søgbar database, der samler nordisk forskning i civilsamfund på ét sted. Databasen bliver klar til, at du kan gå på opdagelse i den i løbet af foråret, og så snart den er klar, begynder vi at udgive artikler om de mest interessante, nye forskningsresultater.

Tilmeld dig videnscenterets ugentlige nyhedsbrev gratis
Civilsamfundets Videnscenter er støttet af Tuborgfondet. Målet med videnscenteret er at skabe større effekt af civilsamfundets arbejde ved at gøre viden, erfaringer og redskaber alment tilgængelige. Derfor er alle materialerne gratis.

Hvis du vil være sikker på ikke at gå glip af nye guideartikler, undervisningspakker og artikler om civilsamfundsforskning, kan du tilmelde dig vores ugentlige nyhedsbrev gratis her.   

Målet er at fremme videndeling
Idéen med Civilsamfundets Videnscenteret er at fremme videndeling mellem civilsamfundets aktører og på den måde styrke civilsamfundet i Danmark. Vi er med andre ord sat i verden for at hjælpe jer og for at gøre det lettere for jer at høste frugterne af hinandens arbejde og erfaringer. Derfor vil vi meget gerne høre fra jer, hvis der er emner, som I ønsker, vi tager op – ligesom vi håber, at I vil dele jeres erfaringer, best practises og gode råd med hinanden i videnscenterets nye kommentarspor.

Send jeres input, ris og ros til os på [email protected].

Politik har aldrig været vigtigere

Få GRATIS nyheder fra Danmarks største politiske redaktion










0:000:00