Folkemødet gennemfører med publikum

Årets demokratiske festival bliver afholdt med publikum fysisk til stede i Allinge på Bornholm, fastslår direktør, efter at flere musikfestivaler har aflyst oven på ny genåbningsaftale.

Folkemødet 2021 bliver afholdt fysisk i Allinge under åben himmel.

Sådan lyder det fra direktør Camilla Laudrup. Hun slår fast, at årets politiske festival bliver gennemført med publikum tilstede på Bornholm.

Det sker på en dag, hvor mange andre festivaler har måtte aflyse årets arrangementer, efter at en politisk aftale, som blev indgået natten til tirsdag, har betydet, at udendørs arrangementer maksimalt må have 2.000 deltagere i alt frem til 1. august.

Opdeles i blokke

Årets Folkemøde bliver derfor anderledes end vanligt. Folkemødet bliver sektionsopdelt i fire sektioner med et antal scener i hver sektion.

Programmet deles i tre blokke, så deltagerne på Folkemødet skal bestille tid til enten en morgen-, middag- eller aftenblok.

"Man kan booke billet til en debatscene i én programblok om dagen, og så får man tre timer med politisk debat for fuld skrue om Folkemødets tema "Fra dvale til drivkraft"og om hvordan vi kan genstarte samfundet efter corona," siger Camilla Laudrup.

Syv scener streames online

For at deltage i Folkemødet skal man bestille en billet, ligesom det foregår til eksempelvis koncerter. Billetten vil være gratis, men der vil være et gebyr og depositum, for at sikre sig en plads.

Men er man ikke en af de heldige, er der stadig mulighed for at følge med i en del af programmet. Folkemødets hjemmeside vil nemlig blive forvandlet til en helt ny digital platform. 

"Skulle man ikke få en billet, har man mulighed for at følge med på Folkemødet.dk. Der vil vi streame syv forskellige temascener og der vil være digitale events fra hele Danmark," siger Camilla Laudrup.

Folkemødet afholdes torsdag til lørdag 17.-19. juni.

Forrige artikel Altinget indgår partnerskab med Folkemødet Altinget indgår partnerskab med Folkemødet Næste artikel Status: Her er civilsamfundets guide til næste fase af genåbningen Status: Her er civilsamfundets guide til næste fase af genåbningen
Trækker det op til uvejr? Sådan bremser du en ulmende mediestorm

Trækker det op til uvejr? Sådan bremser du en ulmende mediestorm

Som organisation i civilsamfundet lever man i høj grad af sin egen troværdighed, og en alvorlig mediesag kan koste både medlemmer og samarbejdspartnere. Bliv klogere på mediestorme, og hvordan du bedst bremser en krise, inden den gør stor skade.

Når stormen brager: Her er din tjekliste

Når stormen brager: Her er din tjekliste

Når en mediestorm rammer, står din organisation i en alarmsituation, der kræver øjeblikkelig handling. Her har du kommunikationsekspert Henrik Kragelunds tjekliste til, hvordan du hurtigt kommer på den anden side af krisen.

Guide: Sæt aftryk på kommunalpolitikken

Guide: Sæt aftryk på kommunalpolitikken

Civilsamfundsorganisationer har et uudnyttet spillerum, og med kommunalvalget lige rundt om hjørnet, kan det give god mening at arbejde med at få mere indflydelse på den lokalpolitiske dagsorden. Det siger Maria Steno, medforfatter til bogen 'Lokal Lobbyisme'.

Skab lokale forandringer: Lær af naturelskerne i Furesø

Skab lokale forandringer: Lær af naturelskerne i Furesø

Man kan tage ved lære af Danmarks Naturfredningsforening i Furesø, når det kommer til at arbejde lokalpolitisk. De har i samarbejde med lokale ildsjæle og Furesø Kommune startet initiativet Vilde haver, som skal sikre mere biodiversitet.

Ledelse: Lær at dirigere bæredygtige samfundsløsninger frem

Ledelse: Lær at dirigere bæredygtige samfundsløsninger frem

Komplekse samfundsproblemer kræver fælles og systematisk ledelse på tværs af civilsamfund, det private og det offentlige Danmark. To nye uddannelser sætter ledelse af systemisk forandring og social innovation på programmet dette efterår.

Gode råd: Hjælp den sociale innovation på vej

Gode råd: Hjælp den sociale innovation på vej

Bliv bedre til at tage livtag med komplekse samfundsproblemer. Civilsamfundets Videnscenter har bedt Anders Folmer Buhelt fra Akademiet for Social Innovation og Anne-Mette Steinmeier fra Mobilize om gode råd til, hvordan du som leder tænker social innovation ind i din organisation.

På vej mod en ny normal: Gode råd til NGO-ledere i en ny corona-tid

På vej mod en ny normal: Gode råd til NGO-ledere i en ny corona-tid

Selvom coronapandemien for mange ledere har skabt frustration, ineffektivitet og overarbejde, så har den også bragt ny læring, tidsbesparelser og gode idéer til bordet. Ledelsesspecialist Pia Friberg Krejsager guider til god coronaledelse i dag og i fremtiden.