Gå på opdagelse i over 560 publikationer med civilsamfundsforskning

DIGITALT OPSLAGSVÆRK: Civilsamfundets Videnscenter er i gang med at opbygge et digitalt opslagsværk over nordisk civilsamfundsforskning. Nu er den danske del af opslagsværket klar til brug. Men vi har brug for dine input, så vi kan gøre opbygning, søgemaskine og så videre så brugbare som muligt.

Julie Hjerl Hansen

Savner du et sted, hvor du lynhurtigt kan få overblik over forskningen inden for dit felt? Civilsamfundets Videnscenter har forsøgt at gøre det let for dig.

Vi har kortlagt den nordiske civilsamfundsforskning og er i fuld gang med at opbygge et søgbart opslagsværk, hvor du let og hurtigt skal kunne finde forskningens svar på de spørgsmål, du går og tumler med.

Dansk del klar til brug
Nu er den danske del af opslagsværket klar til at blive taget i brug. Indtil videre indeholder opslagsværket mere end 560 forskningsartikler om civilsamfundsrelaterede emner – hvoraf langt de fleste er danske publikationer. 

Vi opdaterer løbende opslagsværket med nye publikationer i en kontinuerlig dialog og kontakt med relevante danske forskningsinstitutioner.  

Næste skridt bliver at fylde databasen med først svensk og dernæst norsk civilsamfundsforskning. 

Vi har brug for din hjælp
Men vi har brug for din hjælp til at gøre opslagsværket så godt som muligt. Vi håber derfor, at du vil klikke dig ind på Civilsamfundets Videnscenter, gå på opdagelse i den danske forskning og give os feedback på, hvordan opbygningen og søgemaskinen fungerer, så vi løbende kan forbedre betaversionen og gøre opslagsværket mere brugervenligt.

Feedback modtages derfor med stor tak på [email protected].

Forsker du i civilsamfundsspørgsmål?
Hvis du selv forsker i civilsamfundsspørgsmål og har udgivet relevante publikationer, som endnu ikke er med i opslagsværket, må du meget gerne tippe os ved at udfylde formularen nederst på siden her.

Tøv heller ikke med at skrive til os, hvis du har kendskab til andre publikationer, som du også mener bør være at finde i opslagsværket.

Få forskningsnyheder og -overblik i din indbakke
Hvis du interesserer dig for civilsamfundsforskning, kan du her gratis tilmelde dig vores ugentlige nyhedsbrev, hvor vi cirka en gang i kvartalet holder dig opdateret om den nyeste forskning inden for emner som frivillighed, samskabelse og foreningsliv.

 

Civilsamfundets Videnscenter er støttet af Tuborgfondet, men har redaktionel uafhængighed.

Politik har aldrig været vigtigere

Få GRATIS nyheder fra Danmarks største politiske redaktion










0:000:00