Gode spørgsmål til det første møde med en frivilligkoordinator eller underviser

VÆRKTØJ: Det er vigtigt med en god forventningsafstemning, inden man begynder som frivillig, der skal støtte en sprogunderviser eller hjælpe til med sprogundervisningen. Her får du en række gode, afklarende spørgsmål, du kan stille til det første møde.   

(OBS: Det er mere end et år siden, denne artikel er blevet redigeret. Vær derfor opmærksom på, at dele af indholdet kan være forældet)

Hvis du skal støtte en underviser i klassen eller i en større organisation, er der sandsynligvis et indledende møde med underviseren og/eller frivilligkoordinatoren. Der er nogle ting, som er nyttige at få afklaret, før du starter. Her får du en liste med gode spørgsmål, du kan stille til den indledende samtale. Listen er ret lang, og du har måske ikke brug for at stille alle spørgsmålene, men du kan bruge dem som inspiration: 

Kom videre til quizzen for modul 1 her

Eller vend tilbage til indholdsfortegnelsen her.

 

Hjælp os med at gøre fremtidige undervisningsforløb endnu bedre
Når du er færdig med undervisningsforløbet – eller de dele af det, som er relevante for dig, håber vi, at du har lyst til at hjælpe os med at svare på tre spørgsmål om forløbet, så vi kan justere og forbedre fremtidige undervisningsforløb:

 

Forrige artikel Quiz til modul 1: Har du fulgt med? Quiz til modul 1: Har du fulgt med? Næste artikel Gode overvejelser, inden du melder dig som frivillig  Gode overvejelser, inden du melder dig som frivillig
Minutiøs planlægning lå bag ledelsesskifte i Ungdomsbureauet

Minutiøs planlægning lå bag ledelsesskifte i Ungdomsbureauet

Grundig forberedelse er et must, når der skiftes ud i topledelsen. Og når bolden ruller, skal man holde sig til planen. Ellers risikerer man, at korthuset falder sammen, fortæller tidligere direktør i Ungdomsbureauet Olav Hesseldahl.

Sådan afgør du, om din organisation skal til Folkemøde i år

Sådan afgør du, om din organisation skal til Folkemøde i år

Mulighederne til årets Folkemøde er stadig uklare, og mange organisationer tøver med at melde sig til. Benjamin Rud Elberth fortæller her, hvem der efter hans vurdering får værdi af at deltage fysisk, og hvem der bør tage til digital demokratifest.