Her er det dyrest at oprette en foreningskonto

BANKKONTO: Priserne for at oprette en foreningskonto svinger fra 0 til 5000 kroner. Her er Danmarks dyreste foreningsbanker.

For få år siden var det gratis at oprette en foreningskonto i de fleste banker. I dag kan det koste flere tusinde kroner inden der overhoved er sat en øre i banken.

En prissammenligning fra Civilsamfundets Videnscenter viser, at langt de fleste banker har hævet gebyret for at oprette en foreningskonto fra 2018 til 2020.

I nedenstående tabel kan du se de banker, som tager mest i oprettelsesgebyr i 2020.

 

Oven i oprettelsesgebyret kommer der en række årlige og lejlighedsvise udgifter for at have en konto i banken. Få overblikket i vores prissammenligning, som du finder her.

Det fremgik tidligere, at den højeste pris for oprettelse af en foreningskonto var 3.000 kroner hos Nykredit. Den højeste pris er ifølge undersøgelsen 5.000 kroner hos Alm. Brand Bank. Altinget beklager fejlen.

Forrige artikel I Albertslund går 36 borgere til demokrati dette efterår I Albertslund går 36 borgere til demokrati dette efterår Næste artikel Her er det gratis at oprette en foreningskonto Her er det gratis at oprette en foreningskonto
Gode råd: Sådan afholder civilsamfundet events under corona

Gode råd: Sådan afholder civilsamfundet events under corona

INSPIRATION: At skabe arrangementer kan synes umuligt under coronakrisen, men det kan faktisk godt lade sig gøre. Civilsamfundets Videnscenter har fundet seks opfindsomme eksempler på events, der blev afholdt med succes i 2020.

Ældre Sagen: Her er vores erfaringer med Ældretelefonen

Ældre Sagen: Her er vores erfaringer med Ældretelefonen

DEBAT: Ældretelefon opstod under nedlukningen i foråret. Nu handler det om at se tilbage, lytte, tilpasse og afvikle, så vi kan skabe en bæredygtig tjeneste, der skaber værdi for vores brugere, skriver Christina Madsen.

Psykiatrifonden: Sådan skaber vi tryghed for bekymrede brugere

Psykiatrifonden: Sådan skaber vi tryghed for bekymrede brugere

DIALOG: Psykisk sårbare har været ekstra udsatte under corona, og det har gjort det svært at skabe trygge rammer for dem, fortæller Psykiatrifonden. En dedikeret projektleder har dog fundet en krævende, men succesfuld løsning på problemet.

Fem organisationer: Her er, hvad vi lærte af 2020

Fem organisationer: Her er, hvad vi lærte af 2020

Q&A: Lukkede grænser, nedlukning og digital omstilling har defineret 2020. Men året bød også på et boom i frivillighed og fællesskab, ekstra puljer, borgerrettighedsprotester og ikke mindst globalt sammenhold. Læs her, hvad fem af de største NGO’er tager med fra det forgangne år.