Hjælp os med at gøre videnscentret bedre

UNDERSØGELSE: Fortæl os, hvordan du bruger Civilsamfundets Videnscenter, så vi kan gøre det mere anvendeligt for dig og alle andre. 

Kære læser,

Vores mål er, at Civilsamfundets Videnscenter er dit foretrukne sted at søge viden om civilsamfundet. 

Derfor vil vi gerne vide, hvordan du bruger indholdet fra Civilsamfundets Videnscenter, og hvordan vi kan gøre det endnu mere anvendeligt. 

Hjælp os ved at svare på brugerundersøgelsen via dette link. Det tager maks. ti minutter.

Vi trækker lod om ét års gratis abonnement på Altingets politiske magasin mellem alle brugerundersøgelsens deltagere.

Vi bruger svarene til at udvikle og forbedre Civilsamfundets Videnscenter. Besvarelsen er anonym.

Forrige artikel Sådan forankrer civilsamfundet innovative landvindinger fra krisen Sådan forankrer civilsamfundet innovative landvindinger fra krisen Næste artikel Fem tips til at undgå floskler i din strategi - og huske substansen Fem tips til at undgå floskler i din strategi - og huske substansen
Fem organisationer: Her er, hvad vi lærte af 2020

Fem organisationer: Her er, hvad vi lærte af 2020

Q&A: Lukkede grænser, nedlukning og digital omstilling har defineret 2020. Men året bød også på et boom i frivillighed og fællesskab, ekstra puljer, borgerrettighedsprotester og ikke mindst globalt sammenhold. Læs her, hvad fem af de største NGO’er tager med fra det forgangne år.

Sådan kommer du i gang med corporate volunteering

Sådan kommer du i gang med corporate volunteering

FRIVILLIG I ARBEJDSTIDEN: En stærk fortælling, fleksibilitet og forståelse er vigtigt, når du skal overbevise en virksomhed om at investere tid i dit projekt. Læs med og lær, hvordan du skaber corporate volunteering.

Tre eksempler på corporate volunteering

Tre eksempler på corporate volunteering

INSPIRATION: Mentorordninger, undervisning og en hel fridag til at være frivillig. Corporate volunteering kommer i mange modeller og afskygninger. Her er tre eksempler på, hvordan erhvervslivet hjælper civilsamfundet.

Projekter skal turde tænke som virksomheder for at skabe forankring

Projekter skal turde tænke som virksomheder for at skabe forankring

FORANKRING: I civilsamfundet er man ofte så fokuseret på sin opgave, at man først tænker på forankring, kort tid før fondsmidlerne løber ud. Projekter skal se fremad og turde være mere som en forretning, siger organisatorer bag webinar om forankring.