Videnscenteret Live

VÆR MED: Styrk dit netværk til vores åbne arrangementer, hvor vi debatterer emner, der er aktuelle for civilsamfundet.

Foto: Mads Outzen
Julie Hjerl Hansen

Videnscentret Live er det seneste skud på stammen i Civilsamfundets Videnscenters gratis tilbud til organisationer og foreninger i den tredje sektor. Live-arrangementerne supplerer vores værktøjskasse, online undervisningsmaterialer og forskningsdatabase med en fysisk dimension, hvor ansatte og frivillige i civilsamfundet kan møde op og få svar på de spørgsmål, der er presserende for netop dem.

Samtidig er Videnscentret Live en god anledning til at mødes på kryds og tværs af grænserne i civilsamfundet, netværke og lære hinanden at kende.

Sæt kryds i kalenderen: Næste Live-arrangement
Efter succesen sidste år havde vi i Civilsamfundets Videnscenter planlagt at afholde endnu et live-arrangement i Altingets gård i april 2020. På grund af den nye coronavirus, er Live-arrangementet imidlertid udskudt til efter sommerferien. Den nye dato vil blive offentliggjort her på siden.

Hvis du vil være sikker på ikke at gå glip af næste Live-arrangement, kan du tilmelde dig Civilsamfundets Videnscenters gratis nyhedsbrev her.

Nyhedsbrevsmodtagere får automatisk en indbydelse.

Videnscenteret gik live med råd fra fonde til ansøgere
Første gang Civilsamfundets Videnscenter gik live var i april 2019. Her kunne deltagerne få tips direkte fra hestens egen mund, da tre fonde fortalte, hvordan man bedst sammensætter den gode fondsansøgning. Nordea-fonden, Egmont Fonden og Bikubenfonden var på scenen.

Du kan se video fra hele Live-arrangementet her.

Politik har aldrig været vigtigere

Få GRATIS nyheder fra Danmarks største politiske redaktion


0:000:00