Vil du være med til at udvikle Civilsamfundets Videnscenter?

HÅNDSRÆKNING: Har du lyst til at give os lidt af din tid og være med til at gøre Civilsamfundets Videnscenter bedre og mere brugbart? 

Vi er taknemmelige for, at du sammen med 10.000 andre læser vores nyhedsbrev og bruger Civilsamfundets Videnscenters værktøjer, undervisningsmaterialer og forskningsdatabase. 

Vi har fået mulighed for at stille alt materialet gratis til rådighed til dig og dine medcivilister, fordi Tuborgfondet – ligesom vi – synes, det er vigtigt, at alle de gode kræfter i civilsamfundet er klædt bedst muligt på til at løfte deres opgaver. 

Civilsamfundets Videnscenter er med andre ord sat i verden for at hjælpe dig. Men for at sikre, at vi rent faktisk rammer dit behov og præsenterer vores materialer bedst muligt, har vi brug for din hjælp. 

Hjælp os med at blive bedre
Sidste år fik Civilsamfundets Videnscenter et ansigtsløft i form af en helt ny brugerflade, som gerne skulle gøre det let for dig lynhurtigt at finde de guideartikler, du har brug for og få overblik over ny civilsamfundsforskning. 

Vil du hjælpe os med at blive klogere på, hvordan vi kan gøre vores nye side endnu mere brugervenlig og indbydende? Så meld dig som kandidat til vores læserinterviews (kun til brug for intern udvikling) ved at klikke her. Interviewet tager en time og foregår i Altingets lokaler i Ny Kongensgade 10, 1472 Kbh K.

På forhånd tak for hjælpen!

Bedste hilsner
Carsten Terp Beck-Nilsson
Redaktør, Altinget: Civilsamfund

 

 

Civilsamfundets Videnscenter er støttet af Tuborgfondet, men har redaktionel uafhængighed.

Politik har aldrig været vigtigere

Få GRATIS nyheder fra Danmarks største politiske redaktion










0:000:00