Altinget udsender nyt politisk magasin

UDGIVELSE: Altinget udsender ny udgave af magasinet med 116 siders politisk journalistik, der spænder over alt fra kommunalvalget til dybdegående portrætinterviews. Læs hele magasinet her.

I dag udkommer Altingets magasin, hvor vi giver dig et røntgenblik på dansk og international politik.

Her kan du læse et dybdegående portræt af en af regeringens mindst synlige, men nok mest betydningsfulde ministre: Sophie Løhde.

Du kan også dykke ned i vores store tema om kommunalvalget, møde den nye venstrefløjsprofil i København og læse om EU's elitetropper, som udkæmper en informationskrig mod Putins Rusland.

Du kan læse magasinet online her.

Vil du gerne have det trykte magasin tilsendt, kan du tegne abonnement her.

God læselyst!

Forrige artikel Sophie Løhde – regeringens stille reformator Sophie Løhde – regeringens stille reformator Næste artikel Altinget styrker dækningen af mødet mellem teknologi og politik Altinget styrker dækningen af mødet mellem teknologi og politik
Det her ville en computer aldrig kunne skrive …

Det her ville en computer aldrig kunne skrive …

KOMMENTAR: Her kommer en artikel, som en computer ikke ville kunne skrive. Det er en lidt rodet historie. Den springer rundt, og hiver underlige perspektiver ind fra vidt forskellige kilder, og så er den meget præget af den person, der har skrevet den. Det er faktisk en af de mest flippede kommentarer, jeg har skrevet et stykke tid. Den er, kort sagt, meget menneskelig.