Dagens podcast: Hvordan ender flere af tech-giganternes penge i EU-landenes skattekasser?

AJOUR: Der er bred konsensus i EU om, at medlemslandene skal have rettet flere af tech-giganternes penge ud i skattekasserne. Men hvordan det skal lade sig gøre, er der uenighed om.

Abonner via iTunes her| Find os i Spotify her | RSS-feed her

Skal EU-landene selv finde en måde at sikre sig skatteindtægter fra tech-giganterne? Eller bør man findes en fælles løsning ved hjælp af OECD?

Det er det, debatten kredser sig om, når EU’s ministre i øjeblikket forsøger at finde en løsning på, hvordan man sikrer en større skatteindbetaling fra tech-giganterne.

Hvordan stiller tech-virksomhederne sig til det spørgsmål? Og hvad vil Danmark? De spørgsmål svarer Kasper Kaasgaard, redaktør for Altinget: digital, på i dagens udgave af Altinget: ajour.

Abonner via iTunes her| Find os i Spotify her | RSS-feed her

Forrige artikel Ugens EU-podcast: Bliver de sociale medier brugt mod demokratiet? Ugens EU-podcast: Bliver de sociale medier brugt mod demokratiet? Næste artikel Dagens podcast: Hackere har haft adgang til data i Socialstyrelsen Dagens podcast: Hackere har haft adgang til data i Socialstyrelsen
Hækkerup udskyder revision af logningsregler igen

Hækkerup udskyder revision af logningsregler igen

LOGNING: På et samråd torsdag anerkendte ministeren, at EU-retten kun tillader indsamling af telekunders data til brug for efterforskning, hvis indsamlingen er målrettet. Dermed varsler han også, at den lovgivning, hvor danske teleselskaber skal indsamle alt, bliver afskaffet.