Nyeste svar

Her kan du læse udvalgte svar fra regeringen til Folketinget

Kollerup: Dataetisk Råd fortsætter

SVAR:

VIDEREFØRELSE: Erhvervsministeren svarer Lisbeth Bech Poulsen (SF), at regeringen ønsker, at rådet fortsætter sit arbejde, da dataetik er en vigtig dagsorden i den digitale tidsalder.

Bramsen: Udflytning af TDC's netværkscenter vil ikke skade Danmarks ry

SVAR:

UDFLYTNING: Forsvarsministeren svarer Søren Espersen (DF), at en udflytning af TDC's netværkscenter til Rumænien umiddelbart ikke vil skade Danmarks ry blandt UK og USA. Det er ikke TDC's danske telenet, der udflyttes, men den tekniske monitorering af nettets komponenter. 

Søren Pape: Myndighederne bør være hurtigere til at blokere hjemmesider med ulovligt indhold

SVAR:

BLOKERING: Justitsministeren svarer Søren Søndergaard (EL), at det nedsatte Vækstteam for kreative erhverv har anbefalet, at myndighederne bør være hurtigere til at blokere hjemmesider med ulovligt indhold såsom musik og film. Derfor vil regeringen undersøge, om man kan reducere tiden fra en rettighedshaver opdager en hjemmeside med ulovligt indhold, til hjemmesiden blokeres af teleudbyderne ved afgørelse af domstolene.

Claus Hjort: Ja, høringssvarene bliver ikke offentliggjort

SVAR:

CYBERSIKKERHED: Forsvarsministeren oplyser til Lisbeth Bech Poulsen (SF), at de offentlige høringssvar fra høringen om forslaget til den nye lov om Center for Cybersikkerhed vil blive offentliggjort, men at svarene fra den regeringsinterne høring ikke vil blive offentliggjort.