En udflytters dagbog: Jeg hørte det i forbifarten på trappen

NY SERIE I ALTINGET: "Jeg gik faktisk ret hurtigt op og ringede til min hustru og spurgte hende, om hun havde lyst til at komme med til Viborg. Og så sagde hun egentlig bare: Ja, det kan vi da godt."

"Allerede i slutningen af august fik vi at vide, at udflytningen ikke kom til at omfatte Konkurrence- og Forbrugerstyrelsen. Der havde været nogle rygter i medierne, hvor vi hørte lidt. Så hørte vi ingenting, og så hørte vi lidt igen. Og i den proces fik vi altså at vide, at vi ikke ville blive udflyttet. 

En måneds tid efter fik vi en mødeindkaldelse. Mødet skulle foregå i kantinen. Inden vi nåede derned, var der et par af mine kollegaer, der så på Twitter, at Jens Rohde (V) havde skrevet: 286 nye arbejdspladser til #Viborg med et nyt statsligt klageorgan.

Jeg hørte det lige i forbifarten på trappen, da jeg var på vej ned fra anden sal, hvor jeg sad. Jens Rohde skrev om et nyt statsligt klageorgan, vi sad i Forbrugerklagenævnet, og vi blev indkaldt til et møde på en dag, hvor vi vidste, det ville handle om udflytning. Den var ikke svær at regne ud.

Login