Miljøstyrelsen nedjusterer pris for udflytning

SKØN: Færre udgifter til blandt andet husleje og dobbeltbemanding betyder, at Miljøstyrelsen nedjusterer sit skøn for omkostninger til udflytning.

Vicedirektør Lars Møller Christiansen fortæller, at sagsbehandlingen i Miljøstyrelsen er under et ekstraordinært stort pres, men at situationen er håndterbar.
Vicedirektør Lars Møller Christiansen fortæller, at sagsbehandlingen i Miljøstyrelsen er under et ekstraordinært stort pres, men at situationen er håndterbar.Foto: Miljøstyrelsen
Sine Riis Lund

Det overordnede billede er, at styrelsen er under et ekstraordinært stort pres, men at situationen er håndterbar. Der er bump på vejen, men kursen holder.

Lars Møller Christiansen
Vicedirektør, Miljøstyrelsen

Styrelsen løfter sine forpligtelser og løser sine opgaver på et niveau, så danskernes sundhed, miljøbeskyttelsen og dansk erhvervs konkurrenceevne ikke bringes i fare.

Lars Møller Christiansen
Vicedirektør, Miljøstyrelsen

Regeringen ser ud til at måtte hive færre millioner end ventet op af lommen for at flytte Miljøstyrelsen til Odense.

Det seneste skøn fra Miljøstyrelsen er, at man i perioden 2018-2022 vil have udgifter for 167 millioner kroner. I maj lød skønnet på et interval mellem 184 og 204 millioner kroner.

“Forskellen mellem dette og det seneste skøn skyldes primært nedjustering af huslejeudgifter, reetableringsudgifter i forbindelse med fraflytning af lejemålet i Haraldsgade samt udgifter til dobbeltbemanding,” forklarer vicedirektør Lars Møller Christiansen i en mail.

0:000:00