Om Altinget Embedsværk

Altinget Embedsværk leverer nyheder, debat og baggrund om embedsværket og udviklingen i den danske centraladministration.

Altinget Embedsværk beskriver, perspektiverer og analyserer udviklingen i centraladministrationen og samspillet mellem embedsmænd og politikere.

Med grundig og gennemarbejdet kvalitetsjournalistik dækker nichen den politiske debat om embedsmændenes rolle, følger tendenser på tværs af styrelser og departementer og går tæt på politiske beslutninger om temaer som konsulentforbrug og udflytning.

Samtidigt kan du holde dig orienteret om organisatoriske ændringer og ministeriernes økonomiske rammevilkår, ligesom der på portalen foregår en saglig og livlig debat om den gode styring og ledelse.

Med interviews, portrætter og navnenyheder sætter Altinget Embedsværk desuden ansigter på og giver stemmer til de statslige embedsmænd bag det politiske system.

Udgivelser
Altinget Embedsværk udkommer hver mandag, tirsdag og torsdag med en blanding af nyhed, baggrund, analyse, interviews og debat.

Kontakt
Hvis du har ideer eller input til interessante historier, er du velkommen til at kontakte redaktionen.

Redaktionen
Sine Riis Lund, redaktør
Kristian Andersen, ledende debatredaktør

Du kan sende navnenyheder og kalenderstof til servicestof@altinget.dk

Abonnement
Prøv et abonnement 14 dage gratis og uforpligtende her.

Har du allerede abonnement og har spørgsmål, så skriv til adm@altinget.dk

Annoncer
Ønsker du at annoncere eller få din jobannonce på Altinget Embedsværk, så kontakt Altinget Annoncer på 3177 8046 eller annonce@altinget.dk.


    Politik har aldrig været vigtigere
    Få gratis nyheder fra Danmarks største politiske redaktion
    Ved at tilmelde dig Altingets nyhedsbrev, accepterer du vores generelle betingelser