SF: Ny styrelse skal erstatte Moderniseringsstyrelsen

REFORMFORSLAG: SF gentog ønsket om at lukke Moderniseringsstyrelsen, da de på et sommermøde præsenterede deres Ro-på-reform. I stedet skal en styrelse med fokus på det gode arbejdsliv oprettes. 

Pia Olsen Dyhr og Villy Søvndal på SF's sommergruppemøde på Naturcenter Amager, søndag.
Pia Olsen Dyhr og Villy Søvndal på SF's sommergruppemøde på Naturcenter Amager, søndag.Foto: /ritzau/Lars Just
Sine Riis Lund

Styrelsens opgaveportefølje fortsætter, men det skal gøres klart, at deres mission og vision for den offentlige sektor skal væk fra nedskæringer og over til at skabe det gode arbejdsliv.

SF, Ro-på-reform

SF ønsker mere ro på. Også i arbejdslivet.

Og det er ikke foreneligt med det nuværende Moderniseringsstyrelsen. Derfor gentog SF på sit sommergruppemøde et ønske om at nedlægge Moderniseringsstyrelsen. I stedet foreslår partiet at oprette en ny styrelse under navnet "Styrelse for afbureaukratisering og godt arbejdsliv".

"Missionen og visionen skal være, at alle danskere skal have et bedre arbejdsliv og mulighed for mere balance mellem arbejdsliv og privatliv. Styrelsens opgaveportefølje fortsætter, men det skal gøres klart, at deres mission og vision for den offentlige sektor skal væk fra nedskæringer og over til at skabe det gode arbejdsliv," skriver SF i sin "Ro-på-reform".

Altinget logoEmbedsværk
Vil du læse artiklen?
Med adgang til Altinget embedsværk kommer du i dybden med Danmarks største politiske redaktion.
Læs mere om priser og abonnementsbetingelser her
0:000:00