Venstre henter ny sekretariatschef fra Dansk Erhverv

Jakob Ullegård er ny sekretariatschef for Venstre på Christiansborg. Han kommer fra en stilling som markedsdirektør i Dansk Erhverv.

Fra 1. april skal Jakob Ullegård stå i spidsen for Venstres sekretariat på Christiansborg. Det skriver partiet i en pressemeddelelse.

I forbindelse med ansættelsen har Venstre valgt at samle ledelsen af Center for Kommunikation og Politik. På den måde kommer både formandens sekretariat samt gruppeledelsessekretariatet under Jakob Ullegårds ledelse.

"Vi kender Jakob. Og Jakob kender Venstre. Vi kender hans integritet, hans menneskelige egenskaber og ikke mindst hans faglige kompetencer," siger Jakob Ellemann-Jensen i forbindelse med ansættelsen.

Jakob Ullegård kender blandt andet Venstre fra sit tidligere arbejde i partiets politisk-økonomiske sekretariat og fra tiden som særlig rådgiver for daværende forsvarsminister Gitte Lillelund Bech (V).

"Venstre har de seneste to årtier haft 14 år med ansvaret. Det forpligter – og jeg glæder mig til at blive en del af Jakob Ellemanns og Venstres nye projekt, der skal sikre, at Venstre også fremadrettet tager ansvar for vores land," siger Jakob Ullegård.

Senest kommer Jakob Ullegård fra en stilling som markedsdirektør i Dansk Erhverv. Han har tidligere været ansat i blandt andet TDC, Landbrug & Fødevarer, Dansk Energi og Danske Rederier.

Den nye sekretariatschef er uddannet cand.scient.pol. og har taget en master i offentlig administration fra Harvard University.

Omtalte personer

Jakob Ullegård

Sekretariatschef, Venstre
cand.scient.pol. (Københavns Uni. 2003)

Politik har aldrig været vigtigere
Få gratis nyheder fra Danmarks største politiske redaktion
Ved at tilmelde dig Altingets nyhedsbrev, accepterer du vores generelle betingelser