Chef for Politik og Presse
Vil du være med til at understøtte en ny retning for Danmarks næststørste fagforening?

Har du politisk tæft og et strategisk blik - og kan du se dig selv navigere i en politisk og kompleks organisation? Hvis du samtidig motiveres af at være leder i et stærkt fagligt miljø, så er du måske HK's nye chef for Politik og Presse. HK arbejder for at sikre medlemmerne et bedre arbejdsliv. Vi er med til at forme fremtidens arbejdsmarked - og derfor engagerer vi os i politiske diskussioner og bidrager til løsninger på de udfordringer, vi ser. Vi søger indflydelse, og med et nyt formandskab fra oktober 2021 sætter vi endnu mere fokus på synlighed og på samarbejde internt og eksternt - til gavn for HK's medlemmer. Du bliver chef for 13 fagligt dygtige og engagerede medarbejdere med forskellige fagligheder. Du vil komme til at arbejde tæt på formandskabet og den øverste ledelse, og med det nye formandskab er der sat en ny retning, som du bliver en del af. Vi søger en chef for Politik og Presse, der er en dygtig og erfaren leder, og som har et stærkt strategisk fokus. Vi søger en chef, som er interesseret i ledelse, og som formår at sætte de forskellige fagfagligheder i spil samt understøtte og udvikle samarbejdet på tværs af organisationen. Vi lægger bl.a. vægt på, at du har erfaring med ledelse af stærke fagfaglige konsulenter og gerne fra en politisk ledet organisation. Du er samarbejdsorienteret og ser muligheder - og så er du vedholdende. Læs den fulde job- og personprofil her, hvor stillingen og de ønskede kvalifikationer og kompetencer er nærmere beskrevet. Læs mere om HK her: www.hk.dk. Du er meget velkommen til at få yderligere oplysninger om stillingen ved at henvende dig til chefkonsulent i Genitor Berit Kjær Petersen på tlf. 2949 4419 eller [email protected] eller den øverste administrative leder, forbundssekretær Marianne Heide, på tlf. 2040 8803. Stillingen søges via knappen “søg dette job" her på siden. Ansøgningsfristen er tirsdag den 4. oktober 2022. Forventet tiltrædelse er den 1. december 2022.
Med 215.000 medlemmer er HK landets næststørste fagforbund. Vi arbejder blandt andet for gode overenskomster og sunde, sikre arbejdsforhold og hjælper vores medlemmerne med job og karriere. Alt sammen for at give vores medlemmer et godt fodfæste på arbejdsmarkedet både i dag og i morgen.

HK Forbundet er en attraktiv arbejdsplads med et kollegafællesskab, hvor vi rækker ud og hjælper hinanden på tværs af teams og afdelinger. Vi arbejder hver dag for at indfri medlemmernes forventninger om god og nærværende service. Det sætter skub i en lang række initiativer og projekter, der er med til at skabe muligheder for, at du som medarbejder kan udvikle dig såvel fagligt som personligt. Målet er, HK skal levere services af en sådan kvalitet, at HK fortsat er det oplagte valg for nuværende og nye medlemmer.

Læs mere om HK

Mød tre medarbejdere i HKIcon
Find Danmarks bedste ledere og specialister, mens de er i job
Opnå unik eksponering med en jobannonce på Altinget og Mandag Morgen
0:000:00