Chef til faglig afdeling søges af Serviceforbundet
Kender du din arbejdsret og ansættelsesret - og har du erfaring med faglige sager? Kan du som 'spillende træner' brænde for at yde rådgivning til Serviceforbundets fagforeninger - og er du en dygtig personaleleder? Så er du måske vores nye chef til Faglig Afdeling.

Faglig Afdeling varetager opgaver for vores fagforeninger inden for advokat- og overenskomstområdet, konkret faglig sagsbehandling, socialrådgivning og arbejdsmiljø. Du bliver chef for seks medarbejdere, både erfarne og nyuddannede og vil sammen med dem skulle løfte og videreudvikle afdelingens mange og spændende opgaver. Faglig Afdeling er i gang med en positiv transformation med fokus på service, faglighed og tydelige processer. Det forventes, at den rette kandidat viderefører, forfiner og optimerer denne transformation. Du får et stort ansvar, bl.a. for at koordinere overenskomstforhandlinger på både det offentlige og det private område for vores 11 fagforeninger. Vi leder efter en chef, der på den ene side vil sætte dialog og høj service i højsædet, når det gælder samarbejdet med fagforeningerne, og på den anden side er parat til at kæmpe for medlemmerne med gejst og risikovillighed. Du bliver en del af en velfungerende og professionel ledergruppe, hvor fundamentet er høj tillid, åbenhed og et reelt ønske om udvikling og resultatskabelse. Vi lægger bl.a. vægt på, at du har en faglig baggrund som jurist - muligvis advokat - eller en anden relevant uddannelse. Du har erfaring fra arbejde i fagbevægelsen og ledelseserfaring fra en politisk ledet organisation. Du har en solid faglig viden og er både selvstændig, samarbejdsorienteret og rummelig - og du har en personlig ro og sikkerhed, der gør dig i stand til at stå fast, også i stormvejr. Læs den fulde jobprofil her, hvor stillingen og de ønskede kvalifikationer og kompetencer er nærmere beskrevet. Læs om Serviceforbundet her: www.serviceforbundet.dk. Du er meget velkommen til at få yderligere oplysninger om stillingen ved at henvende dig til administrationschef Jonas Ekelund Andersen på tlf. 3069 6022 eller partner i Genitor Martin Isenbecker på tlf. 2565 9231 eller mi@genitor.dk. Stillingen søges via knappen “søg dette job" her på siden. Ansøgningsfristen er den 23. august 2022. Forventet tiltrædelse er den 1. november 2022 eller snarest muligt derefter.
  Serviceforbundet blev stiftet den 8. oktober 1911. Dengang hed det Forsikringsfunktionærernes Forbund. I de efterfølgende år sluttede flere faggrupper sig til Forbundet, og man valgte at skifte navn til Dansk Funktionærforbund. Ved kongressen i 2009 skiftede man igen navn, denne gang til Serviceforbundet. Fagforeningerne i Serviceforbundet repræsenterer over 18.000 betalende medlemmer.

  Serviceforbundet er medlem af:
  *FH (LO)
  *CO-industri

  Vores medlemskaber sikrer, at vi kan give branchernes udfordringer og problemer det nødvendige fokus.

  Herudover er vi medlem af en række karteller, som hjælper til med at brancherne står stærkere i overenskomstforhandlinger:

  *Centralorganisationernes Fællesudvalg (CFU)
  *Offentligt Ansattes Organisationer (OAO)
  *Stats og Kommunalt Ansattes Forhandlingsfællesskab -
  SKAF
  *Forhandlingsfællesskabet

  Find Danmarks bedste ledere og specialister, mens de er i job
  Opnå unik eksponering med en jobannonce på Altinget og Mandag Morgen