DIN Forsyning søger administrende direktør
Har du engagementet til at gå forrest i den grønne omstilling? Mestrer du ledelse af forandringsprocesser? Kan du sikre fremdrift i implementeringen af en ambitiøs strategi? Er du en synlig, nærværende og retningssættende leder? Så er du måske den nye direktør, DIN Forsyning søger.

DIN Forsyning søger en ny administrerende direktør, der kan gå forrest i at eksekvere på og implementere strategien for 2030 og samtidig agere rådgiver og aktiv sparringspartner for politikerne i de to ejerkommuner, Esbjerg og Varde kommuner. DIN Forsyning er et af Danmarks største multiforsyningsselskaber. Hver dag leverer DIN Forsyning varme og rent vand og håndterer spildevand for tusindvis af kunder i Esbjerg og Varde kommuner. I Varde Kommune er det DIN Forsyning, der står for affald og genbrug. DIN Forsyning arbejder samtidig målrettet med bæredygtighed og grøn omstilling ved at udnytte ressourcer mest muligt, minimere brug af fossile materialer og sikre en fleksibel forretning samt ved at indgå strategiske partnerskaber med kunder, leverandører og samarbejdspartnere. Bestyrelsen ønsker, at DIN Forsyning bliver firstmover og deltager i den teknologiske udvikling inden for selskabets forsyningsområder. Målet er at sikre en stabil drift, samtidig med at forretningen omstilles til at bidrage til et bæredygtigt samfund - så DIN Forsyning går 'fra dygtige til bæredygtige' i tråd med strategien for 2030. Som direktør bliver du øverste leder for DIN Forsyning A/S med en omsætning på ca. 944 mio. kr. og ca. 256 medarbejdere. Direktøren skal sikre et fortsat godt samarbejde med de to ejerkommuner og klæde bestyrelsen godt på med ansvar for et højt informationsniveau og en fremsynethed i de problemstillinger, der drøftes. Det er direktørens ansvar at skabe forandringsparathed i organisationen og formidle den retning, som bestyrelsen sætter - med øje for, at omverdenen hele tiden ændrer sig. Direktøren er ansvarlig for at sætte den faglige viden og alle kompetencer i organisationen i spil, og direktøren skal bidrage til og facilitere, at de forskellige dele af organisationen spiller sammen og spiller hinanden gode. Vi forventer, at den nye direktør har ledelseserfaring på strategisk niveau, kommerciel indsigt i forsyningsvirksomhed, energisektoren eller lignende, erfaring med at indgå strategiske partnerskaber og erfaring med samspillet med en politisk valgt bestyrelse. Du skal have politisk tæft og gode analytiske evner og være en dygtig kommunikator. Personligt er du imødekommende, en værdsat samarbejdspartner, lydhør og proaktiv - og du trives i en uhøjtidelig kultur. Læs mere om stillingen i job- og personprofilen, som du finder her. Hvis du har spørgsmål om jobbet, er du meget velkommen til at kontakte bestyrelsesformand Kurt Bjerrum på tlf. 2295 5266 eller partner i Genitor Jesper Lund Madsen på tlf. 2289 8525 eller jlm@genitor.dk Ansøgningsfristen er den 1. januar 2023.
  Om DIN Forsyning
  DIN Forsyning er et multiforsyningsselskab i Varde Kommune og Esbjerg Kommune. I begge kommuner modtager vi spildevand fra alle virksomheder og husstande – enten via kloaknettet eller tømning af bundfældningstanke. I Esbjerg Kommune har vi desuden fjernvarmeproduktion og –distribution til dele af kommunen, ligesom vi leverer drikkevand til Esbjerg by, Ribe og Bramming. I Varde Kommune distribuerer vi fjernvarme til Varde by og Alslev, mens vi producerer drikkevand til Varde by med opland samt Nørre Nebel og Kvong. Derudover har vi fem genbrugspladser i Varde Kommune, hvor vi også administrerer tømningen af alle private affaldsbeholdere og genbrugsspande.

  Hos DIN Forsyning vil vi holde et rigtigt højt service- og kvalitetsniveau, så vi kan skabe mest mulig værdi for vores kunder. Derfor betragter vi fx drikkevandsproduktion med samme briller, som enhver anden fødevarevirksomhed vil se på sin produktion. For at kunne sikre en god service fra alle ca. 250 medarbejdere, har vi – i samarbejde med medarbejderne – udarbejdet nogle fælles retningslinjer, som du kan læse mere om her.


  Icon
  Find Danmarks bedste ledere og specialister, mens de er i job
  Opnå unik eksponering med en jobannonce på Altinget og Mandag Morgen