Fiskeristyrelsen, kontoret for Hav & Fiskeritilskud, søger chef-jurist - teamleder med interesse for EU-ret
Har du lyst til at være vores nye juridiske teamleder og faglige fyrtårn og arbejde med juridisk rådgivning og - sagsbehandling inden for EU's fiskeripolitik? Og får du energi af at finde solide løsninger i krydsfeltet mellem regler, forretning og politik? Så har vi en ledig stilling som teamleder (chefkonsulent) med gode muligheder for både faglig og personlig udvikling.

Hvorfor skal du vælge os? Som juridisk teamleder i Fiskeristyrelsens kontor for Hav- og Fiskeritilskud vil du få den direkte personalemæssige ledelse af kontorets 6 jurister (4 fuldmægtige og 2 studenter) og få en nøgleposition som sparrings- og samarbejdspartner for hele kontorets 43 medarbejdere og øvrige ledere. Vores væsentligste opgave er at understøtte en bæredygtig udvikling af fiskeri- og akvakulturerhvervet i Danmark ved hjælp af udvikling af administration af tilskudsordninger. Det er vores ambition at drive en kompetent offentlig virksomhed med klar og effektiv forvaltning af tilskudsordningerne på fiskeriområdet. Grundlaget for vores arbejde er et omfattende og kompliceret sæt af EU-regler, der løbende skal omsættes til tydelige nationale regler og et klart og fuldt dækkende administrationsgrundlag. En forsvarlig forvaltning af tilskudsområdet stiller krav til processtyring, analyser, samarbejde, regeludarbejdelse og regelforståelse. Du vil få en dynamisk og alsidig hverdag præget af den politiske dagsorden. I nogle perioder har du mulighed for at fokusere på planlægning og gennemførelse af større opgaver i samarbejde med interne og eksterne interessenter. I andre perioder vil du samtidig skulle løse en mængde minister- og departementsbetjeningsopgaver med korte deadlines. Uanset hvilken periode, vil du altid opleve godt humør og socialt engagement i kontoret. Stærk faglig profil med smag for det politiske Du vil få en stor grad af frihed under ansvar og vil som teamleder stå til ansvar for teamets trivsel og resultater. I den forbindelse kommer du til at håndtere mange forskellige spørgsmål af navnlig EU- og forvaltningsretlig juridisk, faglig og processuel karakter. Dine opgaver kommer navnlig til at omfatte ledelse og sparringen indenfor:
 • Fortolkning af lovgivning, rådgivning og sagsbehandling inden for hele kontorets område
 • Udarbejdelse af bekendtgørelser, beslutningsoplæg, notater og retningslinjer
 • Styring af større tværgående juridiske sagskomplekser
 • Ledelse kontorets øvrige jurister.
Vi forventer, at du har en stærk juridisk profil med skarpe analytiske evner, som
 • er uddannet cand.jur.,
 • har lyst og evner til ledelse,
 • har solid erfaring med EU- og forvaltningsret gennem en relevant offentlig ansættelse, gerne i staten. Hvis du har kendskab til fødevare-, landbrugs- og fiskeriområdet, vil det være en fordel,
 • har stærke analytiske og formidlingsmæssige kompetencer,
 • evner at samarbejde med alle niveauer i Fiskeristyrelsen, ledelse som medarbejdere, effektivt og imødekommende,
 • har gennemslagskraft og kan stå fast, når der er behov for det,
 • kan arbejde selvstændigt, struktureret og er opsøgende og
 • er en holdspiller, der gerne hjælper dine kolleger, og ser værdien i at samarbejde og dele viden.
Løn- og ansættelsesvilkår Stillingen ønskes besat pr. 1. oktober 2022 eller snarest derefter. Du vil blive ansat som chefkonsulent med personaleansvar i henhold til gældende overenskomst mellem Akademikernes Centralorganisation og Finansministeriet. Ansættelsesområdet er Ministeriet for Fødevarer, Landbrug og Fiskeri med tilhørende institutioner og tjenestested er Nyropsgade 30, 1780 København V. Kontakt Vil du vide mere om stillingen, er du meget velkommen til at kontakte kontorchef Marie Louise Flach de Neergaard på tlf. 72 18 59 58 (e-mail: marnee@fiskeristyrelsen.dk). Du kan læse om Fiskeristyrelsen på www.fiskeristyrelsen.dk Ansøgning Stillingen søges via knappen “søg dette job" her på siden. Din ansøgning med CV og eksamensbevis for både bachelor- og kandidatuddannelse skal være modtaget senest den 9. august 2022. Vi holder ansættelsessamtaler den 12. august 2022. Fiskeristyrelsen ønsker at fremme ligestilling og mangfoldighed. Derfor opfordres alle kvalificerede og interesserede uanset personlig baggrund til at søge stillingen.
  Fiskeristyrelsen er en styrelse under Ministeriet for Fødevarer, Landbrug og Fiskeri. Styrelsen beskæftiger ca. 270 medarbejdere og omfatter en central del, der består af en afdeling i København og en afdeling i Augustenborg, samt den regionale fiskerikontrol.

  Find Danmarks bedste ledere og specialister, mens de er i job
  Opnå unik eksponering med en jobannonce på Altinget og Mandag Morgen