Indflydelsesrig, politisk brancheorganisation søger Skatte- og momskonsulent
Vil du være med til at sætte dagsordenen inden for skatteområdet og blive en del af et stærkt fagligt miljø med mulighed for at sætte tydelige aftryk på skattelovgivningen? Har du lyst til at prøve kræfter med arbejdet i en indflydelsesrig, politisk orienteret brancheorganisation, hvor skattelovgivning og administrationen af reglerne prioriteres højt? Og vil du arbejde i en organisation, der er en væsentlig faktor i det skattepolitiske arbejde?

Vi mangler skattepolitiske kræfter, og søger derfor en ny konsulent. Har du særlig interesse indenfor moms og afgifter, vil det være en fordel. Vi tilbyder FSR- danske revisorer er velrenommeret og har politisk gennemslagskraft. Der bliver lyttet til FSR - danske revisorer, når der skal udarbejdes skattelovgivning. Du bliver en del af en virkelig sjov og lærerig arbejdsplads med en uformel omgangstone og et højt energiniveau. Vi har en flad organisationsstruktur med ubureaukratiske arbejdsgange, hvor der ikke er langt fra ord til handling. Hvis du har lyst, får du rig mulighed for at præge din egen opgaveportefølje og følge sagen til dørs. I organisationen trækker vi på hinandens kompetencer, og er altid klar til at give hinanden en hjælpende hånd. Du vil indgå i et fagligt stærkt funderet mindre team i et tæt samarbejde med organisationens Skatteudvalg og Momsarbejdsgruppe. Organisatorisk er skatteteamet en del af FSR - danske revisorers faglige afdeling. Dine mest centrale opgaver bliver at:
 • Drive organisationens Skatteudvalg med ansvar for Momsarbejdsgruppen, som er en del af Skatteudvalget
 • Bidrage til at sætte FSRs skattepolitiske dagsorden, særligt indenfor moms og afgifter
 • Levere mundtlig og skriftlig medlemskommunikation på skatteområdet, herunder særligt indenfor moms og afgifter
 • Repræsentere FSR - danske revisorer udadtil overfor offentlige myndigheder og andre stakeholders, f.eks. brancheorganisationer
 • Udarbejde høringssvar til kommende lovgivning, styresignaler og EU-tiltag mv. i samarbejde med dine kollegaer og samarbejdspartnere
 • Interessevaretage branchens behov ved at konvertere de relevante ønsker til politiske budskaber
Vi forestiller os at:
 • Du kender til lovgivningsprocessen og har politisk tæft
 • Du kommunikerer præcist og godt - både mundtligt og skriftligt
 • Du trives i et til tider hektisk miljø med mange forskellige slags arbejdsopgaver
 • Du kan lide at kommunikere og netværke med mange forskellige slags profiler
 • Du arbejder struktureret, selvstændigt og effektiv
 • Du er er serviceorienteret og initiativrig i relation til medlemspleje
 • Du har en relevant uddannelse, fx cand.jur., cand.merc.jur., cand.merc.aud., skatterevisor eller lignende, og gerne med erfaring fra skatteområdet, fx fra centraladministrationen, en revisionsvirksomhed eller anden brancheorganisation.
Om FSR - danske revisorer Vi er en brancheorganisation inden for revision, regnskab, skat og virksomhedsøkonomi. Vi har cirka 5.000 personlige medlemmer og cirka 550 revisions- og rådgivningsvirksomheder. Som repræsentant for revisorbranchen er det vigtigt for os at bidrage til en sund og konkurrencedygtig branche samt en effektiv offentlig sektor med gennemsigtighed og troværdig information, specialiseret viden og kvalificeret vejledning til vores medlemmer. Vi er en moderne organisation med cirka 30 ansatte. Vi tilbyder nyrenoverede charmerende kontorfaciliteter på Slotsholmsgade, en god kantineordning, pension og sundhedsforsikring, feriefridage samt en aktiv personaleforening med sociale arrangementer. Dit arbejdssted bliver i Tietgenhus i Slotholmsgade i København K. Du kan læse mere om organisationen på www.fsr.dk. Sådan ansøger du Send din ansøgning, CV og andre relevante dokumenter senest den 1. januar 2023. Stillingen søges via knappen “søg dette job" her på siden. Du er meget velkommen til at kontakte fagchef Maria Eun Elkjær på 7225 5723, hvis du har spørgsmål til stillingen. Tiltrædelse er snarest muligt, og vi holder samtaler løbende. Vores fokus er at finde den helt rigtige kandidat. Vi glæder os til at høre fra dig.
Om FSR
FSR – danske revisorer repræsenterer revisorbranchen i Danmark. Vi arbejder med politisk interessevaretagelse og en række aktiviteter, som understøtter vores medlemmer fagligt og kommercielt. Vi er en moderne organisationen med ca. 35 medarbejdere med base i nyistandsatte, charmerende lokaler i C.F. Tietgens Hus ved Christiansborg i centrum af København. Vi har et godt og fleksibelt arbejdsmiljø og en imødekommende teamorienteret kultur, hvor vi hjælper hinanden med at nå vores fælles mål. Nogle af os har mange års erfaring. Andre er startet direkte efter studiet.

Læs mere her på vores hjemmesideIcon
Find Danmarks bedste ledere og specialister, mens de er i job
Opnå unik eksponering med en jobannonce på Altinget og Mandag Morgen
0:000:00