IT-Branchen søger en ny chefkonsulent til det politiske team­­
Vil du opbygge en ny analysefunktion der kan understøtte vores politiske arbejde? Så har vi brug for dig i IT-Branchen

Jobbet IT-Branchen er en uafhængig interesseorganisation, der repræsenterer it- og televirksomheder i Danmark. Vi arbejder hver dag målrettet for en bæredygtig digitalisering af Danmark og at skabe de bedst mulige rammevilkår for vores hastigt voksende medlemskreds af it- og tele-virksomhederne. Det gør vi i meget tæt samarbejde med medlemmerne og i konstruktivt samspil med de politiske beslutningstagere, myndigheder og andre relevante samfundsaktører. Som vores nye chefkonsulent bliver du en del af et stærkt lille politisk team. Du skal være med til at opbygge og drive en ny selvstændig analysefunktion i vores team, hvor din rolle bliver at gennemføre og finde analyser, der kan understøtte arbejdet med vores politiske mærkesager. Det vil både handle om at gennemføre årligt tilbagevendende analyser og tematiske fokusanalyser, samt at have et øje på hvilke andre relevante analyser der udarbejdes af vores interessenter og samarbejdspartnere. I tillæg hertil kan du afhængig af interesser og erfaringer få ansvar for at drive enkelte udvalgte it- og erhvervspolitiske dagsordener i tæt samspil med vores medlemmer, hvor du skal omsætte virksomhedernes input og analysen af den politiske situation til relevante politiske udspil. Du skal tænke og arbejde selvstændigt, men være god til at samarbejde. IT-Branchen arbejder tæt sammen med andre organisationer, ikke mindst Dansk Erhverv. Din baggrund Du behøver hverken at være statistiker eller økonom, men god tal-forståelse, og erfaring med at udforme og gennemføre større og mindre analyser vil være en klar fordel. Vi forventer også, at du har erfaring med analyse og politikudvikling, f.eks. fra centraladministrationen. Det er en fordel, hvis du har beskæftiget dig med it- eller erhvervspolitik. Det vi ønsker os, er en god kollega med politisk flair, analytisk sans og stærke formuleringsevner. Godt arbejdsmiljø IT-Branchens sekretariat udgør et stærkt team af dygtige, engagerede og hjælpsomme kolleger. Tonen er uformel og humoristisk og tempoet ofte højt. Vi bor centralt i København. Løn og pensionsordning efter aftale. Send os din ansøgning Send os din ansøgning med CV senest mandag d. 5. september. Stillingen søges via knappen “søg dette job" her på siden. Hvis du vil høre mere om stillingen, så er du velkommen til at ringe til politisk direktør Mette Lundberg på 2716 1380. Vi ønsker at besætte stillingen hurtigst muligt.
VI GIVER DIG KODEN TIL VÆKST

IT-Branchen hjælper hver dag vores medlemmer, branchen og samfundet med at vokse.

Vi brænder for at skabe et digitalt samfund for alle. Et samfund i vækst, og hvor Danmark står som et globalt fyrtårn, fordi vi udnytter teknologien til gavn for klimaet, økonomien og det enkelte menneske.

Vi lader ildsjælene hos vores medlemmer sætte retningen for en bedre fremtid. Det gavner Danmark, erhvervslivet, den enkelte borger og vores medlemsvirksomheder.

Icon
Find Danmarks bedste ledere og specialister, mens de er i job
Opnå unik eksponering med en jobannonce på Altinget og Mandag Morgen
0:000:00