Økonomi- og analysechef
Drømmer du om at gøre en forskel for en bæredygtig fremtid? Motiveres du af forretningsudvikling og økonomistyring? Kan du være garant for, at økonomiske beslutninger understøtter forretningens strategi? Og har du erfaring med at omsætte store datasæt til skarpe analyser? Så søg jobbet som Økonomi- og analysechef hos Rådet for Bæredygtigt Byggeri.

Om os Rådet for Bæredygtigt Byggeri er en non-profit medlemsorganisation i stor vækst. Vores vision er, at Danmark bliver globalt førende i den bæredygtige omstilling af byggeri, bygninger og byer. Efterspørgslen på vores certificeringer, viden og sparring vokser hurtigt. Vi er ca. 50 medarbejdere fordelt mellem Aarhus og København. Om jobbet Som Økonomi- og analysechef vil du få ansvar for Rådet for Bæredygtigt Byggeris økonomirapportering og overordnede ansvar for budget, fremskrivning, investeringer, drift, tilskud og fondsansøgninger. Du vil også være anker på Rådet for Bæredygtigt Byggeris analyser, der udarbejdes både med interne og eksterne baseret på organisationens store datagrundlag, kvalitative undersøgelser og resultater af organisationens mange udviklingsprojekter. Du vil desuden koordinere organisationens arbejde med GDPR-processer og bidrage til forretningsudviklingen. I samarbejde med direktionen vil du også være med til at definere og sikre implementering af organisationens KPI'er, kvalitetssikre afrapportering til organisationens bestyrelse samt bidrage til udvikling af interne strukturer og arbejdsprocesser. Økonomi- og analysechefen refererer til vores adm. direktør og har personaleansvar for 2-3 fuldtidsansatte og fire studenter, herunder vores erfarne regnskabschef. Stillingen er fuldtid med placering i vores flotte kontor i Farvergade i hjertet af København. Din profil
 • Du har en finansiel uddannelse og erfaring fra lignende stilling
 • Du har solid forretningsforståelse og en strategisk tilgang til økonomistyring
 • Du er en holdspiller, men er ikke bange for at gå forrest og træffe beslutninger
 • Du arbejder målrettet, struktureret og kan skabe resultater
 • Du er en menneskekender og god til at opbygge relationer
 • Du har erfaring med analyser, der strækker sig ud over økonomi
Vi tilbyder
 • En mulighed for at gøre en mærkbar forskel for en organisation i stor vækst
 • En arbejdsplads med fokus på trivsel og arbejdsglæde
 • En arbejdsplads med en uhøjtidelig atmosfære og mange sociale aktiviteter
 • Attraktive ansættelsesvilkår såsom god pensionsordning, sundhedsforsikring og kantineordning fra Meyers
Ansøgning og mere information Hvis du vil vide mere om stillingen, er du velkommen til at kontakte vicedirektør Sisse Norman på tlf. +45 9397 9206 eller mail snc@rfbb.dk. Ansøgningsfristen er 23. februar med emnefeltet "Økonomi- og analysechef". Stillingen søges via knappen “søg dette job" her på siden.

  Icon
  Find Danmarks bedste ledere og specialister, mens de er i job
  Opnå unik eksponering med en jobannonce på Altinget og Mandag Morgen