Sekretariatschef/Direktør
Vil du stå i spidsen for Danmarks største fagforening for musikere?

Dansk Musiker Forbund søger ny sekretariatschef/direktør til en meget spændende og udviklende stilling. Jobbet: Som Dansk Musiker Forbunds nye sekretariatschef bliver du hovedansvarlig for at skabe den røde tråd mellem hovedbestyrelsens beslutninger, politiske ønsker og personalets ressourcer, så du sørger for, at sekretariatet altid leverer optimalt til vores medlemmer. Du bliver bindeleddet mellem hovedbestyrelsen og sekretariatet. Hovedbestyrelse og forpersonskab har været igennem en væsentlig fornyelse, så den nu består af både erfarne og nye ressourcer, med en stor diversitet på flere fronter. Hovedbestyrelsen er nu i gang med at videreudvikle organisationen som helhed. Du får et tæt samarbejde med forpersonskab og hovedbestyrelse, hvor din rådgivning og understøttelse er vitalt med henblik på at varetage medlemmernes interesser. Dine stærke lederegenskaber sikrer, at bolde bliver samlet op og fortsat bliver holdt i luften, med et overblik dine medarbejderes ressourcer og kompetencer, så du hele tiden understøtter forbundets arbejde, fremdrift og opgaveløsning, også i en organisation med forandringer. Som sekretariatschef er en af dine vigtigste ledelsesopgaver at skabe et sundt og udviklende arbejdsmiljø. Der skal være en nærværende og tydelig ledelse, hvor du skaber gode arbejdsbetingelser og trivsel blandt medarbejderne. Du skaber stabilitet og kontinuitet i organisationen. Hovedbestyrelsen står for de overordnede strategiske linjer, hvor din hovedopgave bliver at have styr på driften. Ansvarsområder og arbejdsopgaver: Som Dansk Musiker Forbunds nye sekretariatschef bliver du overordnet ansvarlig for følgende områder:
 • Overordnet ledelse af 27 medarbejdere i samarbejde med dine mellemledere, herunder blik for medarbejdernes trivsel i forhold til arbejdsmiljø - samt sparring med dine medarbejdere.
 • Strategisk ledelse, hvor du omsætter visioner til konkrete arbejdsopgaver.
 • Bindeled mellem sekretariat og hovedbestyrelse, herunder ansvar for servicering af hovedbestyrelsen, omsætning af politiske beslutninger til konkrete arbejdsopgaver for sekretariatet, prioriteringer, information af medarbejderne mv.
 • Samarbejde med forpersonskabet - herunder politisk sparring, teknisk forhandlingsleder, koordinering, referent på møder samt opfølgning på beslutninger.
 • Samarbejde med hovedbestyrelsen og udvalg, herunder ansvar for møder, dagsordner og referater og opfølgning på beslutninger.
 • Forhandlingsopgaver og sagsbehandlingsopgaver.
Din baggrund og kvalifikationer: Dansk Musiker Forbund forventer, at du som ny sekretariatschef har nedenstående kompetencer og kvalifikationer:
 • Du har en solid erfaring med personaleledelse og økonomi fra en lignende stilling og så har du en relevant uddannelsesmæssig baggrund, der kan hjælpe dig med at løse de mange forskelligartede opgaver jobbet indeholder.
 • Du har erfaring med forhandling fra en politisk styret organisation
 • Du har erfaring med forandringsledelse og udvikling af din organisation
 • Du har en musikfaglig viden og interesse
 • Du har en væsentlig erfaring og kompetencer i kommunikation på alle niveauer, der gør at du er i stand til at bygge stærke og tillidsfulde relationer med dine medarbejdere og øvrige samarbejdspartnere.
 • Du kan bevare overblikket i pressede situationer og evner at overskue komplekse problemstillinger.
 • Du kan formidle politiske og strategiske beslutninger - og du kan samle trådene og omsætte strategiske beslutninger til driftsopgaver.
 • Som personaleleder er du desuden involverende og tillidsfuld
 • Du har en god portion humor
Dansk Musiker Forbund tilbyder:
 • Et selvstændigt og udviklende job i en organisation, der er inde i en spændende udvikling og hvor der er plads til, at du også kan sætte dine fingeraftryk på den fremtidige udvikling
 • Et spændende samarbejde med hovedbestyrelsen, forpersonen og entusiastiske kollegaer i sekretariatet og tilknyttede organisationer/selskaber
 • Et arbejdsmiljø, hvor samarbejde, teamwork og humor er vigtige ingredienser
 • Ordnede forhold og en lønpakke, der forhandles efter kvalifikationer
 • Tiltrædelse efter aftale - hurtigst muligt.
Interesseret? - vi glæder os til at høre fra dig. Send din ansøgning til os her. Vi gennemgår ansøgningerne løbende, så send os din snarest muligt, så du er sikker på at komme i betragtning. Stillingen søges via knappen “søg dette job" her på siden. Har du spørgsmål til stillingen og rekrutteringsprocessen, er du velkommen til at kontakte konst. sekretariatschef Henrik Engstrøm på telefon 3025 2900/mail: [email protected]. Her kan du også rekvirere en udvidet jobprofil, som fremsendes på anmodning til interesserede kandidater.
Om Dansk Musiker Forbund:
Dansk Musiker Forbund er Danmarks største fagforening for musikere. Vi organiserer musikere, solister, sangere, musikundervisere og alle musikkens øvrige kunstnere, der arbejder med musik og lyd i bredeste forstand. Derudover driver Dansk Musiker Forbund bl.a. virksomhederne Gateway Music og DMF Forsikring, samt varetager en række administrative opgaver for flere organisationer. Dansk Musiker Forbund har til huse centralt i København i egne, velindrettede, hyggelige lokaler og beskæftiger i alt ca. 27 medarbejdere. Læs mere om Dansk Musiker Forbund her.

Icon
Find Danmarks bedste ledere og specialister, mens de er i job
Opnå unik eksponering med en jobannonce på Altinget og Mandag Morgen
0:000:00