Seniorkonsulent til Public Affairs
Er du typen, der har antennerne ude og skaber resultater sammen med andre? Har du solid interesse i samfundsforandringer og lyst til at arbejde i en stor organisation, der har alle danskere som kunder? Vil du spille en helt central rolle, når ATP som et af de suverænt største tandhjul i velfærdsdanmark skal bidrage til at løse samfundets udfordringer? Så er det måske dig, vi søger.

Kan du understøtte ATP's rolle som konstruktiv samfundsaktør? I afdelingen Kommunikation, Analyse & Bæredygtighed er vi lige nu på udkig efter en kollega, der kan understøtte ATP's topledelse i det eksterne interessentarbejde, og som kan bidrage til, at ATP gør en forskel for vores medlemmer og for samfundet i en organisation, hvor mange dagsordener og fagligheder er i spil. I jobbet bliver du ansvarlig for det eksterne interessentarbejde, og du vil dermed bidrage mærkbart til samfundsforandringer for alle danskeres pensionskasse og velfærdsadministrator. Du kommer selv til at spille en central rolle i at skulle spotte, forstå, koordinere og udbrede de områder, hvor ATP kan bidrage med løsninger til gavn for hele Danmark. Dit primære ansvarsområde bliver at drive ATP's arbejde med eksterne mærkesager på tværs af koncernen og sikre, at det bliver omsat til konstruktiv dialog og resultater i samarbejde med ATP's mange eksterne interessenter. Du leder og koordinerer input på tværs af koncernen, så du sikrer samspillet mellem eksterne dagsordener og interne bidrag, og du briefer ATP's topledelse omkring resultater og fremdrift på området. Du borer dig ned i analyser og tendenser, udarbejder notater, præsentationer og planer for eksekvering. Du er også med til at arrangere events for ATP, hvor interessenter mødes, ligesom du selv bruger dit netværk til at følge med. Derudover bliver det dig, der:
  • håndterer og monitorerer politiske dagsordener og issues, der har strategisk betydning for ATP
  • udvikler, tilrettelægger og eksekverer på dagsordensættende initiativer af strategisk betydning for ATP's medlemmer og samfundet
  • styrker og udbygger ATP's relationer med interne og eksterne nøgleinteressenter på alle niveauer.
Sidst men ikke mindst kommer du til at spille en aktiv rolle i at understøtte indsatsen omkring ATP's nye bæredygtighedsstrategi. Her har vi en klar målsætning om at bidrage til den grønne omstilling både med profitable investeringer og med vores egen praksis som stor arbejdsplads. Er du skarp på politiske processer og klare budskaber? Vi forestiller os, at du har en relevant kandidatuddannelse - sandsynligvis samfundsvidenskabelig. Du forstår et komplekst interessentlandskab i en stor organisation og har flere års erfaring: Måske fra centraladministrationen, et bureau, en virksomhed eller et andet sted, hvor du har arbejdet med politiske processer og interessevaretagelse. Du har desuden:
  • en systematisk tilgang til dit arbejde og glæde ved struktureret eksekvering, der skaber resultater
  • stor politisk forståelse og dyb interesse for et samfund i forandring
  • lyst til at bidrage i en travl hverdag, hvor agendaen hurtigt kan skifte.
Vil du være med til at fremtidssikre det danske velfærdssamfund? ATP arbejder til gavn for den enkelte og for samfundet. Det gør vi, når vi varetager ATP Livslang Pension og sikrer gode, stabile afkast - og gennem effektiv administration af en række velfærdsydelser som feriepenge, pension og boligstøtte. På den måde har ATP en særlig rolle i samfundet. Det forpligter. I afdelingen er vi mere end 20 medarbejdere, der er specialister i pressehåndtering, kommunikation, interessentarbejde, samfundsøkonomisk analyse og bæredygtighed. Hos os indgår du i en gruppe, hvor meninger brydes, hvor vi gør os umage og går op i at gøre en forskel. Vi stiller høje krav til din faglighed, og du vil blive mødt af en forventning om at tage ansvar, stille spørgsmål og udvikle dig selv og de fællesskaber, du bliver en del af. Vi ved nemlig, at engagerede medarbejdere er altafgørende for, at vi når vores mål og bliver ved med at være de bedste til at løse vigtige samfundsopgaver. I ATP er barren sat højt, både når det gælder ambitioner og trivsel. Vi tror på et arbejdsliv i balance. Det kræver fleksibilitet med plads til den enkelte - og det har vi. =dig? Så send os dit CV Send os dit CV og en ansøgning senest søndag d. 18. juni 2023. Vi afvikler samtaler i uge 25 og 26 og håber på opstart i august. Du kan læse mere om rekrutteringsforløbet her. Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte kommunikationsdirektør Marie Foltmann på mail [email protected].
Om atp
ATP er en selvejende institution oprettet af Folketinget ved lov i 1964. I dag er ATP Koncernen Danmarks største pensions- og administrationsselskab med hovedsæde i Hillerød og ca. 3000 medarbejdere fordelt på tre områder: pensionsforvaltning, investering og administration.

Icon
Find Danmarks bedste ledere og specialister, mens de er i job
Opnå unik eksponering med en jobannonce på Altinget og Mandag Morgen
0:000:00