Vicedirektør for innovation og erhvervssamarbejde til KU­
Københavns Universitet er med sine ca. 37.000 studerende og ca. 10.000 medarbejdere - hvoraf flere end 5.000 er forskere - en af Nordens største forsknings- og uddannelsesinstitutioner, hvor der skabes markante forskningsresultater, og hvor der stræbes mod en uddannelseskvalitet på højeste niveau.

Universitetet har oprettet en ny stilling som vicedirektør med henblik på at øge sit fokus på sin evne til at skabe innovation og indgå i erhvervssamarbejde og andre forpligtende partnerskaber. Du får en helt unik mulighed for at præge Københavns Universitet på området for innovation og erhvervssamarbejde. Du refererer til prorektor for forskning - og indgår i universitetetsvicedirektørgruppe. På de indre linjer får du et tæt samarbejde med andre af universitetets nøglepersoner, der beskæftiger sig med innovation og erhvervssamarbejde. På de ydre linjer bliver du en central kontakt for en række eksterne samarbejdspartnere, f.eks. myndigheder, virksomheder og fonde. Vi søger en vicedirektør, der har lyst til at etablere en helt ny afdeling bestående af tre enheder med i alt ca. 35 medarbejdere, der alle arbejder med at styrke innovation og entreprenørskab i vores forskning og uddannelser. Du har indsigt i innovation, entreprenørskab og erhvervssamarbejde - og en god forståelse for innovationskultur. Du har solid ledelseserfaring, gerne fra en stor, kompleks organisation, og du har gode kommunikative og relationelle evner. Læs den fulde job- og personprofil på www.genitor.dk, hvor stillingen og de ønskede kvalifikationer og kompetencer er nærmere beskrevet. Yderligere oplysninger om stillingen kan fås ved henvendelse til prorektor for forskning David Dreyer Lassen på tlf. 3532 4412 eller partner i Genitor Martin Isenbecker på tlf. 2565 9231. Ansøgningsfristen er den 24. oktober 2022. Tiltrædelse: den 1. januar 2023. Stillingen søges via knappen “søg dette job" her på siden. Kontakt: David Dreyer Lassen, e-mail: david.dreyer.lassen@adm.ku.dk Kontakt: Martin Isenbecker, e-mail: mi@genitor.dk Københavns Universitet ønsker at afspejle det omgivende samfund og opfordrer derfor alle uanset personlig baggrund til at søge stillingen. Se yderligere på www.ku.dk.
    Københavns Universitet giver sine knap 10.000 medarbejdere muligheder for at udnytte deres talent fuldt ud i et ambitiøst, uformelt miljø. Vi sikrer traditionsrige og moderne rammer om uddannelser og fri forskning på højt internationalt niveau. Vi søger svar og løsninger på fælles problemer og gør ny viden tilgængelig og nyttig for andre.

    Icon
    Find Danmarks bedste ledere og specialister, mens de er i job
    Opnå unik eksponering med en jobannonce på Altinget og Mandag Morgen