Grønt overblik: Det skal du holde øje med i denne uge

DET SKER: Det grønne Danmark går til konferencer i denne uge. Få overblik her.

Foto: /ritzau/Linda Kastrup
Hjalte T. H. Kragesteen

Hvis man kan lide at gå til konferencer, kan man godt glæde sig til den kommende uge.

Der er en stribe konferencer om alt fra præcisionslandbrug til fjernvarme og ønskerne til et nyt energiforlig på programmet.

Mandag
Ugen begynder med, at Det Gastronomiske Ekspertteam præsentere sine anbefalinger i Snapstinget på Christiansborg. Både miljø- og fødevareminister Esben Lunde Larsen (V) og erhvervsminister Brian Mikkelsen (K) holder oplæg.

Læs mere her.

Senere på dagen er der konference om brugen af brint i energisystemet. Enhedslisten og Ingeniørforeningen står bag arrangementer, der afholdes i Fællessalen på Christiansborg.

Læs mere her. 

Tirsdag
På ugens anden dag har Landbrug & Fødevarer konferencen ”Kommercielle perspektiver for udnyttelse af planteindholdsstoffer til medicin, sundhed og fødevarer” på programmet. På Axelborg i København stiller organisationen blandt andet spørgsmålet ’Hvornår ser vi næste industrieventyr baseret på planter?’

Læs mere her. 

Onsdag
Onsdag handler det om fjernvarme. Og udgangspunktet ved denne konference er Energi- Forsynings- og Klimaministeriets konkurrenceanalyse, der lægger op til en deregulering af fjernvarmesektoren. Men er det klogt eller kortsigtet? spørger Dansk Fjernvarme, der afholder konferencen hos Berlingske Medier i København.

0:000:00