Grønt overblik: Det skal du holde øje med i denne uge

DET SKER: Verdensmål og bæredygtighed er to temaer, der går igen i denne uge på det grønne område. Tre nye lovforslag skal behandles, og så er der reception for en af energibranchens store skikkelser gennem de senere år.

Den tidligere administrerende direktør for Dong Anders Eldrup fylder 70 år i denne uge. Det fejres mandag med en reception.<br>
Den tidligere administrerende direktør for Dong Anders Eldrup fylder 70 år i denne uge. Det fejres mandag med en reception.
Foto: Dong
Sine Riis Lund

At bæredygtighed og verdensmål optager den grønne klynge, står klart i dennes uges oversigt.

Blandt andre spilde- og forsyningsselskaber har emnerne på dagsordenen på konferencer.

Dyk selv ned i programmet her:

Mandag 
Miljø- og fødevareminister Jakob Ellemann-Jensen (V) kickstarter sin uge med en tur til Samsø, hvor han skal lære om naturgenopretning af det våde engområde Besser Made, på rundvisning på virksomheden Samsø Grønt og høre om moderne landbrug på Brattingsborg Gods. 

Er man til receptioner, så fylder tidligere departementschef og forhenværende direktør for Dong Energy Anders Eldrup 70 år, og det markerer Copenhagen Infrastructure Partners med en reception. Anders Eldrup besidder i dag en række bestyrelsesposter, blandt andet på energiområdet.

Se tid og sted for receptionen her

Tirsdag 
Mens ugen starter stille ud mandag, er der helt anderledes gang i den tirsdag.

DTU Risø inviterer til konference om fremtidens bæredygtige spildevandsbehandling, hvor man kan blive opdateret på den nyeste viden inden for miljøteknologi relateret til spildevand og bæredygtighed. 

Læs mere om konferencen her

0:000:00