Grønt overblik: Det skal du holde øje med i denne uge

DET SKER: Der er både gang i den i Bruxelles og på den hjemlige politiske arena i den kommende uge. Få dit overblik her.

Foto: naturoglandbrug.dk
Hjalte T. H. Kragesteen

Godmorgen og velkommen til en ny uge i dansk politik, som byder på en masse begivenheder både på og uden for Christiansborg.

Vi starter hos Dansk Miljøteknologi, der mandag inviterer til klima- og miljøpolitisk topmøde. Miljøminister Lea Wermelin (S) og professor Mikael Skou Andersen er blandt oplægsholderne. Arrangementet løber af stablen hos Teknologisk Institut i Taastrup.

Læs mere her. 

Mandag mødes EU's landbrugs- og fiskeriministre i Bruxelles. På programmet er Kommissionens nye forslag til en Green Deal og EU's landbrugsreform.

Vi springer til onsdag, der byder på flere interessante konferencer.

Ressource City afholder således sin årlige konference om cirkulær økonomi. I år lyder spørgsmålet "hvordan omsætter vi viden og idéer til handling i omstillingen til en cirkulær økonomi?" Du kan blandt andet høre indlæg om brug af cirkulær økonomi i rummet, som kendis-astronauten, Andreas Mogensen, fortæller om. Konferencen afholdes i Næstved.

Læs mere her.

Det er også onsdag, at 3F holder konference om grøn omstilling. Her er hovedtemaet, hvordan den grønne omstilling bliver en gevinst for hele landet. Både klimaminister Dan Jørgensen (S) og Venstres formand, Jakob Ellemann-Jensen, deltager i konferencen, der afholdes i DR's koncerthus i København.

Læs mere her.

0:000:00