Altinget | Energi & Klima præsenterer nyt debatpanel

DEBAT: EU-kommissær Connie Hedegaard og Christian Ege fra det Økologiske Råd er blandt deltagerne i Altinget | Energi & Klimas nye debatpanel. Mød alle fem debattører her.
Foto: Altinget
Foto:
Foto: ft.dk
Foto:
Foto:
Connie Hedegaard er EU-kommissær og tidligere konservativ miljøminister og klima- og energiminister. I 2009 stod hun i spidsen for FN's klimatopmøde. Hedegaard åbner i dette nyhedsbrev debatpanelet. 

Christian Ege er sekretariatsleder i Det Økologiske Råd. Her er han med til at arbejde for en bæredygtig udvikling af samfundet for miljø og mennesker, herunder hvordan man undgår at benytte farlig kemi, energibesparelser i byggeri og udvikling af vedvarende energi.

Per Dalgaard er Dansk Folkepartis klima-og energiordfører. Han har været medlem af Folketinget fra 2001-2005 og igen fra 2009. Per Dalgaard er opstillet for Østjyllands Storkreds og medlem af byrådet i Syddjurs Kommune.

Kirsten Halsnæs er leder af DTU Klimacenter Risø. Blandt hendes forskningsområder er bæredygtig udvikling og klimapolitik i udviklingslande og industrialiserede lande.

Erik Skaarup er formand for Bølgekraftforeningen. Foreningens mål er at oplyse befolkningen og politikerne om de økonomiske og energi- og klimamæssige muligheder, der ligger i bølgekraft.

0:000:00