Altinget | Skat lanceres i denne uge

NY NETAVIS: Altinget.dk åbner sin 11. portal. Den skal fokusere på skattepolitik - et emne der fylder mere og mere i dansk politik.
Altinget åbner en ny skatteportal i denne uge.
Altinget åbner en ny skatteportal i denne uge.Foto: www.colourbox.com

I denne uge ser endnu en ny netavis fra Altinget.dk dagens lys - Altinget | Skat.

Portalen udkommer fremover to gange ugentligt - om mandagen med oversigt over skatte-papirgangen mellem Folketinget og regeringen mv., og om onsdagen med journalistisk indhold.

Altinget | Skat vil dække hele processen bag tilblivelsen og administrationen af de danske skattelove og -regler meget tæt, lige fra lovforslagene fra Skatteministeriet, reaktionerne blandt de påvirkede brancher og organisationer, til implementeringen og administrationen af de færdige, vedtagne love.

Regeringen vedtog sammen med Dansk Folkeparti i foråret den længe ventede skattereform. Flere dele af reformen er imidlertid endnu ikke implementeret, og der ventes derfor et større udmøntnings- og reparationsarbejde i forbindelse med reformen.

Derudover skal bl.a. både bilbeskatningen og energibeskatningsområdet evalueres i løbet af det kommende år.

Altinget | Skat redigeres af journalist på Altinget.dk siden 2006 Niels Th. Dahl, der senest har været fremme som forfatter til bogen "Kristian - Kronprinsen" om Dansk Folkepartis gruppeformand, formand for Folketingets Finansudvalg Kristian Thulesen Dahl.

Man er velkommen til at bestille et gratis prøveabonnement på Altinget | Skat (brug link og vælg frit).

Rasmus Nielsen
Chefredaktør

0:000:00