Om  
Thomas Karst

Arcon-Sunmark henter ny topchef hos Vestas

Thomas Karst får nyt job som administrerende direktør for Arcon-Sunmark. Nuværende topchef, Ole Nørskov Dalby, har valgt at forlade sin stilling.

Christoffer Miguel Frendesen

Siden 1999 har Thomas Karst været ansat i energibranchen, og det vil han formentlig være flere år fremover, efter at han er blevet udpeget til administrerende direktør for Arcon-Sunmark.

Det oplyser Energy Supply.

Der er på global plan stigende efterspørgsel efter vedvarende energiteknologier, og netop derfor er Thomas Karst glad for at stå i spidsen for sin nye arbejdsplads:

"Storskala solvarmesystemer fra Arcon-Sunmark repræsenterer en innovativ teknologi med betydelige muligheder inden for omkostningseffektive energiløsninger til både fjernvarme og industrielle processer. Det glæder jeg mig til at være med til at videreudvikle i tæt samarbejde med de kompetente medarbejdere i Arcon-Sunmark samt samarbejdspartnere i Danmark og resten af verden," siger Thomas Karst i en pressemeddelelse.

Thomas Karst vil påbegynde sit nye arbejde senest i december, når han er færdig med sin nuværende opgave som ansvarlig for salg i MHI Vestas Offshore Wind. Tidligere har den kommende direktør været ansat hos Dong Energy, Make Consulting og Nordex, hvor han havde ansvaret for offshore-vind.

Ole Nørskov Dalby har selv besluttet at fratræde sin stilling som topchef og vil forlade positionen til december. Hverken han eller Arcon-Sunmark uddyber, hvorfor den nuværende administrerende direktør har valgt at trække sig.

0:000:00