Dagens podcast: Blå, rød, grøn, sort – klima er blevet politisk hot

AJOUR: Hvad vil regeringen med sit klima- og luftudspil? Hvor er finansieringen, og hvad siger oppositionen? Det er fokus for dagens udsendelse i Altinget: ajour.

Altinget: ajour på Soundcloud her | Abonner via iTunes her| RSS-feed her

Engang var de blå sorte og de røde grønne.

Men i tirsdags denne uge hævede statsminister Lars Løkke Rasmussen indsatsen betydeligt, da han førte an i regeringens klima- og luftudspil, ”Sammen om en grønnere fremtid”.

Men hvor meget er konkret politik her og nu, og hvor meget er kort på hånden til den kommende valgkamp, hvor Socialdemokratiet og de øvrige oppositionspartier har satset meget på det grønne?

Det skal vi finde svar på her i Altinget: Ajour – redaktør på Altinget: miljø Hjalte Kragesten og Morten Øyen, redaktør på Altinget: klima er i Ajourstudiet.

Altinget: ajour på Soundcloud her | Abonner via iTunes her| RSS-feed her

Tema: Altinget: ajour

Forrige artikel Dagens podcast: Danskerne skal først køre i elbiler, når tyskerne har testet dem Dagens podcast: Danskerne skal først køre i elbiler, når tyskerne har testet dem Næste artikel Dagens podcast: Hvorfor mister naturfaglige uddannelser studiepladser? Dagens podcast: Hvorfor mister naturfaglige uddannelser studiepladser?
Landbrug & Fødevarer nedsætter et klimaråd

Landbrug & Fødevarer nedsætter et klimaråd

KLIMANEUTRAL: Klimaprofessor Katherine Richardson bliver formand for et nyt klima advisory board, der skal hjælpe landbruget med at indfri visionen om klimaneutrale fødevarer i 2050. "Et af de store problemer indtil nu har været, at man taler ud fra business as usual," siger hun.