Dagens podcast: Danskerne skal først køre i elbiler, når tyskerne har testet dem

AJOUR: Der er enighed i Danmark om, at først når de tyske bilproducenter er kommet op i gear med at producere elbiler, skal de indfases på det danske marked. Mandag Morgens Claus Kragh forklarer om elbiler i dagens udsendelse.

Altinget: ajour på Soundcloud her | Abonner via iTunes her| RSS-feed her

Der skal være en million elbiler på det danske marked, når vi rammer år 2030, og til 2035 må der kun sælges elbiler eller nuludledningsbiler.

Det sagde Lars Løkke Rasmussen i sin åbningstale i Folketinget tirsdag.

I Tyskland regner man med at have en million biler på vejene i 2022, og det passer med, at de tyske bilproducenter så kan komme godt i gang med produktionen af elbiler og gøre priserne på elbilerne mere konkurrencedygtige.

Hør mere om, hvordan den tyske case har betydning for det danske marked i dagens Altinget: ajour, hvor Claus Kragh er gæst.

Altinget: ajour på Soundcloud her | Abonner via iTunes her| RSS-feed her

Forrige artikel Dagens podcast: Kernen af Trumps verdensforståelse Dagens podcast: Kernen af Trumps verdensforståelse Næste artikel Dagens podcast: Blå, rød, grøn, sort – klima er blevet politisk hot Dagens podcast: Blå, rød, grøn, sort – klima er blevet politisk hot
Velux Fondene: Vi har mod på mere grøn impact

Velux Fondene: Vi har mod på mere grøn impact

GOD INVESTERING: Velux Fondene har forstærket deres fokus på investeringer, der både gavner bundlinjen og miljøet. Ikke på grund af markante resultater endnu, men fordi de tror på, at de gode afkast vil komme.