Dagens podcast: Hvordan vil regeringen leve op til sit skyhøje klimamål?

AJOUR: S-regeringen og støttepartierne vil reducere udslippet af drivhusgasser med 70 procent inden 2030. Men hvordan skal det ske − og fra hvornår? Det ser Altinget: ajour nærmere på i dagens udsendelse.

Abonner via iTunes her | Find os i Spotify her | RSS-feed her

Udledningen af drivhusgasser skal reduceres med 70 procent i 2030 i forhold til 1990-niveauet.

Det blev støttepartierne Enhedslisten, Radikale og SF enige med Socialdemokratiet om inden sommerferien, og derfor er det nu op til den nye regering at finde frem til, hvordan det mål indfries.

Klimaet ser ud til at have samlet den røde blok, mens oppositionspartierne i form af Venstre, Konservative, Liberal Alliance og Dansk Folkeparti modsat mangler et fælles projekt.

Men hvordan vil den nuværende regering sørge for, at der nu sker et skred på klimafronten? Det ser Altinget: ajour nærmere på i dagens udsendelse.

Abonner via iTunes her | Find os i Spotify her | RSS-feed her

Forrige artikel Lyt til Altingets sommerserie om de store ideologier i Danmark Lyt til Altingets sommerserie om de store ideologier i Danmark Næste artikel Dagens podcast: Er målet for klimaloven stadig en bred aftale? Dagens podcast: Er målet for klimaloven stadig en bred aftale?