Energi- og klimapolitik på Folkemødet 2014

FOLKEMØDE: Folkemødet på Bornholm byder på en lang række energi- og klimapolitiske arrangementer, hvor både politikere, fagfolk og borgere kan mødes for debat, oplæg og god stemning. Få et overblik her.
Folkemødet 2014 åbner op for en lang række energi- og klimapolitiske arrangementer og inviterer alle til fælles debat, aktivitet og dialog.
Folkemødet 2014 åbner op for en lang række energi- og klimapolitiske arrangementer og inviterer alle til fælles debat, aktivitet og dialog.Foto: Colourbox.dk
Folkemødet på Bornholm sætter igen i år rammerne om rige muligheder for politisk debat, oplæg, inspiration og god stemning. Både for politikere, fagfolk og borgere.

Og det gælder også på det energi- og klimapolitiske område, hvor en lang række deltagere vil engagere sig i så forskellige emner som renovation, skifergas og klimatilpasning.

Nedenfor kan du se et udvalg af årets energi- og klimapolitiske arrangementer.

TORSDAG

Præsentation af HMN Gastankstationer på vej i Danmark
Arrangør: HMN Naturgas.
Dag: 13. juni, kl. 09:30-10:00.
Sted: Danchells Anlæg, GAS kom for at BLIVE-teltet, D7.

Resumé: 1. maj er der 5 steder i Danmark, hvor man kan tanke naturgas. Det er blevet til 8 inden Folkemødet og 10 inden jul. HMN Gashandel præsenterer design for tankstationer med rigtig gasdispenser og betalingsanlæg og fortæller om planer og forventninger til udbredelsen af naturgas til transport.

Læs mere her.

Har vi råd til at redde verden med grøn energi?
Arrangør: KristiansenUlveman.
Dag: 12. juni, kl. 15:30-16:15.
Sted: Nordlandspladsen, i KristiansenUlveman-teltet.

Resumé: Danske politikere skændes om energiambitionerne, mens den danske energiindustri forsøger at råbe politikerne op om, at danske energiambitioner skaber arbejdspladser og mere industri. I denne debat mødes én af landets mest magtfulde politikere med én af verdens førende stemmer fra vindindustrien.

Læs mere her.

0:000:00