Fra atommarch og uldsweatre til konsensus om grøn vækst

KONSENSUS: Engang var kampen for bedre miljø et oprør mod samfundet. I dag er der konsensus om at udfase fossile brændsler. Engang var målet til debat, i dag er det kun midlerne. Altinget har talt med Steen Gade (SF), tidligere statsminister Anders Fogh Rasmussen (V) og Ida Auken (R).

“Jeg er vokset op deroppe, hvor man kunne lugte Cheminova. I min opvækst blev der talt meget om den fabrik. Den lugtede, og det var vist gift, de producerede. Den gav også masser af arbejdspladser. Det dilemma har altid fyldt i mit hoved.” 

Login

 • Anmeld

  Jens Voldby Crumlin

  Fake news om grøn konsensus

  Hvis overskriften havde været rigtigt var det ikke nødvendigt for borgerne på Lolland Falster at kæmpe mod fracking og ødelæggelse af deres miljø. Blå blok arbejder på at trække al den fossile energi op af den danske undergrund de kan komme afsted med.
  Kampen mod fossil energi og udemokratiske manipulationer fra regeringen og et flertal af folketingets partier er langt fra slut.
  Støt de lokale borgeres kamp på
  https://www.nulhuller.info/

 • Anmeld

  Anna Dorthe Bertelsen

  Skammeligt at Altinget kobler Anders Fogh og den grønne omstilling !

  Igen gives Anders Fogh taletid. Igen benyttes chancen til at tale om klodens mest interessante person, en fandens karl, ham selv. Uanset emnet bruges platformen til at bortforklare egen ført politik og flashe høge-ideologien. Fogh fremhæver de to gange i sine 9 år ved magten, hvor han trådte i karakter som grøn bannerfører. At kæde Fogh sammen med den grønne omstilling er skammeligt. Selv om jeg næsten var ved at kunne lide ham under læsningen af ferie anekdoten om Fogh-familiens kanotur på Gudenåen, der ændrede historie og Silkeborg-motorvejens forløb. Det var dog kun et svagt øjeblik. Være rare ikke at inviter denne ubehagelige personage en anden gang.