Frida Frost ny leder af PowerLab på DTU

NAVNE: DTU ansætter Frida Frost som COO for PowerLab, der er universitetets facilitet for el- og energiløsninger. Hendes hovedopgave bliver at synliggøre og nyttiggøre PowerLab.

Fra 1. marts bliver Frida Frost COO for PowerLab på Center for El og Energi, DTU Elektro, skriver DTU i en pressemeddelelse. Ansættelsen af den tidligere formand for IDA sker samtidig med, at hele PowerLab’et er klar til at blive taget i brug.

”Fremtidens energiforsyning har altid optaget mig, og jeg er stolt af at få muligheden for at stå i spidsen for drift og udvikling af det super højteknologiske PowerLab til gavn for danske virksomheder og det danske samfund. Faciliteterne har allerede en imponerende både national og international position, som jeg gerne vil styrke yderligere”, siger Frida Frost.

Frida Frost er uddannet civilingeniør inden for energi fra DTU i 1998 og har igennem en årrække arbejdet med energispørgsmål hos Bane Danmark, ACR og i sin egen konsulentvirksomhed Enerkom. I jobbet som COO for PowerLab bliver det hendes opgave at synliggøre og nyttiggøre PowerLab.

Login