Hvad skal der på dagsordenen til klimaforhandlingerne?

DEBAT: Til efteråret skal Folketingets partier forhandle en ny klimaaftale. Altinget: energi og klima har spurgt en række aktører, hvad de ønsker skal på dagsordenen i de kommende forhandlinger.

Altinget: energi og klima spørger en række aktører: Hvad skal der på dagsordenen ved de kommende klimaforhandlinger?
Altinget: energi og klima spørger en række aktører: Hvad skal der på dagsordenen ved de kommende klimaforhandlinger?Foto: Henning Bagger/Ritzau Scanpix
Kiki Qvistgaard

I løbet af efteråret vil Folketinget forhandle en ny klimaplan på plads. Altinget: energi og klima varmer i den anledning op til klimaforhandlingerne.

I sidste uge lagde vi ud med at spørge politikerne, hvad de ønsker sig af de kommende klimaforhandlinger. Klimaordførerne vil over de kommende uger give deres bud på, hvordan Danmark skal håndtere klimaforandringerne, og hvad der skal komme ud af forhandlingerne.

Nu inviterer vi også række aktører, der enten direkte mærker eller arbejder med klimaforandringerne på daglig basis, med i debatten.

Altinget: energi og klima har spurgt dem: Hvad skal der på dagsordenen ved de kommende klimaforhandlinger?

Fakta
Deltag i debatten!
Skriv til [email protected]

Mød panelet her:

Karen HækkerupKaren Hækkerup
Afgående direktør for Landbrug & Fødevarer.

 

Peter Birch SørensenPeter Birch Sørensen
Formand for Klimarådet. Han er desuden professor ved Økonomisk Institut ved Københavns Universitet. Tidligere formand for Det Økonomiske Råd.

 

0:000:00