Podcast: Corona har ændret regeringens drejebog for klimaet

AJOUR: Klimaudspillet for landbruget er udskudt og en grøn skattereform lader vente på sig. Coronavirussen har ført til lavpraktiske problemer - og regeringens mink-sag har heller ikke hjulpet. Altingets klimaredaktør er gæst i dagens udsendelse.

Abonner i iTunes | Spotify | Acast 

I sidste uge gjorde flere af regeringens ministre det klart, at et klima- og miljøudspil for landbruget var lige på trapperne.

Men bare et par dage senere meldte de ud, at det udspil alligevel bliver udskudt - og at der først kommer noget konkret at forholde sig til på den anden side af nytåret.

Det var ellers planen, at der i løbet af efteråret skulle tages store skridt på klimaområdet med flere udspil, men flere af coronavirussens følger har gjort den opgave vanskeligere end forventet.

Altinget klimaredaktør, Morten Øyen, er gæst i dagens udsendelse, hvor han forklarer om den seneste udvikling på klimaområdet.

Abonner i iTunes | Spotify | Acast 

Forrige artikel Podcast: Tre grønne forskningsmilliarder og to aftaler i én Podcast: Tre grønne forskningsmilliarder og to aftaler i én Næste artikel Podcast om grøn skattereform: Derfor tøver regeringen med CO2-afgiften Podcast om grøn skattereform: Derfor tøver regeringen med CO2-afgiften