Podcast: Sådan påvirker coronakrisen forhandlingerne om klimamålet

AJOUR: Før coronavirussens indtog handlede alt om klimamålet på 70 procent. Nu er der mere stille om det. Altingets klimaredaktør, Morten Øyen, forklarer, hvordan klimaspørgsmålet er påvirket af den nye virkelighed.

Abonner i iTunes | Spotify | Acast 

Klimarådet nåede at komme med sine anbefalinger, inden coronavirussen overtog dagsordenen, men erhvervslivets anbefalinger druknede i pandemiens udbrud.

Og ligesom resten af samfundet så er fremdriften om at konkretisere målet om at reducere 70 procent af drivhusgasudslippet inden 2030 også påvirket af virussen.

Et af de 13 klimapartnerskaber fik slet ikke præsenteret sine anbefalinger, og siden har der været meget stille om resten af anbefalingerne.

Er der stadig fremdrift i forhandlingerne? Altingets klimaredaktør, Morten Øyen, forklarer nærmere om situationen i dagens udsendelse.

Abonner i iTunes | Spotify | Acast 

Forrige artikel Ugens EU-podcast: Når en historisk sundhedskrig lammer kontinentet Ugens EU-podcast: Når en historisk sundhedskrig lammer kontinentet Næste artikel Podcast: Coronakrisen får regeringen til at udskyde klimaslagsmål Podcast: Coronakrisen får regeringen til at udskyde klimaslagsmål