Chef for By, Land og Kultur (genopslag)
Vil du være chef i en kommune, hvor stærke fællesskaber er et nøgleord, og hvor man er sammen om at skabe det bedste sted? Er du drevet af ledelse, udfordringer og høje ambitioner, og vil du gerne sætte præg på den fremtidige udvikling af Faaborg-Midtfyn Kommune?

Som chef for By, Land og Kultur bliver du chef for en spændende og kompleks organisation, der spiller en central og strategisk vigtig rolle i udviklingen af Faaborg-Midtfyn. Du bliver chef for en stor myndigheds- og driftsorganisation, der er med til at skabe grundlaget for hele kommunens udvikling. Du skal sammen med organisationen sikre "sikker drift" som et stabilt fundament for den vigtige udvikling. Flere af kommunens signaturprojekter er forankret i fagområdet, og du skal tage ansvar i arbejdet med nogle af kommunens helt store udviklingsprojekter. By, Land og Kultur skal være med til at løfte hele kommunen, og du skal som chef sikre, at organisationen er gearet til denne opgave. Der er et stærkt fundament af fagligt dygtige og engagerede ledere og medarbejdere at stå på, og du skal, sammen med dine ledere, sikre sammenhængen i din egen organisation og mindst lige så vigtigt sammenhængen til resten af organisationen og omverdenen. Du bliver chef i en kommune, hvor der er ambitioner og et stærkt udviklingsfokus. Du bliver en del af en rigtig god chefgruppe, og du bliver chef for en ledergruppe, der vil hinanden og har mod på mere. Som chef for By, Land og Kultur har du relevant erfaring fra et eller flere af områderne i By, Land og Kultur, og du er ledelsesmæssigt velfunderet. Du har en anerkendende og tillidsbaseret ledelsestilgang, god analytisk sans og stærke relationelle kompetencer. Du kan læse mere om jobbet og ansættelsesprocessen i job- og personprofilen. Hvis du har spørgsmål om jobbet, er du meget velkommen til at kontakte direktør Lone Wenzell på tlf. 7253 3918 eller partner i Genitor Jesper Lund Madsen på tlf. 2289 8525 eller jlm@genitor.dk. Hvis du ønsker en fortrolig drøftelse af dine muligheder i jobbet, er du også meget velkommen til at kontakte Jesper. Alle henvendelser behandles fortroligt. Ansøgningsfristen er den 15. januar 2023. Stillingen søges via knappen “søg dette job" her på siden.
    Faaborg-Midtfyn Kommune er i gang med at realisere udviklingsstrategien 2015-30 ”Sammen om nødvendige forandringer”. Kommunen ønsker at tiltrække yderligere 3000 nye borgere inden år 2030 og samtidig skabe en attraktiv og højt profileret kommune på Fyn, som rummer muligheder for både karriere- og familieliv, høj service, sund økonomisk vækst, et stort udbud af rekreative fritidstilbud samt øget aktivt medborgerskab.

    Icon
    Find Danmarks bedste ledere og specialister, mens de er i job
    Opnå unik eksponering med en jobannonce på Altinget og Mandag Morgen