- Forestå den løbende planlægning og projektstyring af det samlede udviklingsforløb vedr. skolens bygninger og omkringliggende campusmiljø.
- Deltage i og drive kontakt til politikere og andre interessenter, der skal være med til at give grønt lys for skolebyggeriets endelige realisering.
- I samarbejde med skolens direktion at stå for myndighedskontakt og afklaring før og under processen, herunder sikre, at både Københavns Kommune og Ministeriet løbende er velinformeret og at de nødvendige tilladelser opnås.
- Fundraise byggeriet, så den allerede solide økonomi i projektet opnår den funding, der kan sikre realiseringen af de mest visionære dele af projektet, der handler om bæredygtighed og moderne værksteder.
- Sikre tidsstyringen af udviklings- og evt. byggeproces i samarbejde med eksterne samarbejdspartnere, så de indbyrdes afhængige beslutninger træffes i logisk rækkefølge og den samlede tidsplan overholdes.
- Løbende at informere og engagere skolen, ledelsen og bestyrelsen om fremdrift i projektet og byggeriet.
- Er en dygtig leder med styr på deadlines, opfølgning og har det forkromede overblik.
- Arbejder selvstændigt, kommunikerende og opsøgende i forhold til at nå resultater.
- Samarbejder godt på tværs af skolen og eksternt med samarbejdspartnerne.
- Formår at omsætte strategi til handlinger og konkrete beslutninger.
- Har forståelse for og erfaring med politiske og administrative beslutningsprocesser
- Har forståelse for og erfaring med funding og partnerskaber/sponsorater og er fortrolig med økonomistyring, som du deltager i sammen med skolens direktion.
- Har arbejdet med lignende projekter og eventuelt kender til Hotel- og Restaurantskolen eller andre lignende skoler.
- Gerne har erfaring fra større bygge/anlægsprojekt, hvilket vil være en fordel.
Om Hotel- og Restaurantskolen
Vi vil berige og glæde verden med bæredygtig gastronomi og værtskab. For at nå målet har vi brug for forandringer – i verden og på skolen. Vores 150 medarbejdere står midt i en udviklingsproces og arbejdet med at skabe håndværkere, der modigt, arbejdsomt og kreativt mestrer bæredygtig gastronomi, madhåndværk og hospitality. På vores skole har det lige siden 1922 handlet om mad og værtskab. Vi er branchens skole med erhvervsfaglige uddannelser, 10. klasse, EUX og kursusvirksomhed og på skolen har vi dagligt 850 elever og kursister. Læs mere om os i vores strategi
Vi vil berige og glæde verden med bæredygtig gastronomi og værtskab. For at nå målet har vi brug for forandringer – i verden og på skolen. Vores 150 medarbejdere står midt i en udviklingsproces og arbejdet med at skabe håndværkere, der modigt, arbejdsomt og kreativt mestrer bæredygtig gastronomi, madhåndværk og hospitality. På vores skole har det lige siden 1922 handlet om mad og værtskab. Vi er branchens skole med erhvervsfaglige uddannelser, 10. klasse, EUX og kursusvirksomhed og på skolen har vi dagligt 850 elever og kursister. Læs mere om os i vores strategi
Job