Udviklingskonsulent til Green Building Council
Har grøn omstilling og bæredygtighed din professionelle interesse? Motiveres du af at ideudvikle, drive nye projekter, strukturere processer og samarbejde med en bred vifte af interessenter? Så søg jobbet som udviklingskonsulent i Green Building Councils sekretariat.

I Green Building Council er vi i fuld gang med at udvikle vores nye ambitiøse indsats 'investor community' for bygherrer og investorer. Investor community tager udgangspunkt i investorer og bygherrers høje bæredygtighedsambitioner, og som udviklingskonsulent skal du være med til at sikre, at vi leverer på videndeling, politisk interessevaretagelse, partnerskaber og branding. Det er et område med stort fokus og en hastigt voksende efterspørgsel. Vores mål er at levere en helstøbt og meget ambitiøs service til målgruppen. Vi er godt i gang med indsatsen, men vi har brug for gode kræfter, der har forståelse for og erfaring med udviklingsprojekter. Green Building Council er en nonprofit medlemsorganisation i hastig vækst. Vores vision er, at Danmark bliver globalt førende i den bæredygtige omstilling af byer og bygninger, og efterspørgslen på vores viden og sparring vokser hurtigt. Stillingen som udviklingskonsulent ligger i Green Building Councils sekretariat og du kommer til at arbejde tæt sammen med hele organisationen på ca. 45 medarbejdere og vores mere end 600 medlemmer. Stillingen er nyoprettet, og du får derfor stor mulighed for at påvirke udformningen af din hverdag. Stillingen er fuldtid med placering i vores nye flotte kontor i Farvergade i hjertet af København. Om jobbet Som senior udviklingskonsulent bliver dine hovedopgaver at sikre, at vores indsats 'investor community' sættes på skinner, at der leveres på ønsket om videndeling i form af fx database og netværksgrupper, at bidrage til den politiske interessevaretagelse, at afsøge mulighederne for partnerskaber og i det hele taget at styre udviklingen af indsatsen. Dette sker i tæt samarbejde med kolleger både fra den tekniske afdeling, sekretariatet, medlemmerne samt ledelsen i Green Building Council. Din evne til at nytænke, forretningsudvikle og implementere indsatsen bliver helt central ift. at sikre en substantiel merværdi for vores denne medlemsgruppe. Din profil Du har flere af nedenstående kompetencer:
 • Du ved, hvordan man leder et udviklingsprojekt, samler trådene og leverer resultater i tæt og godt sammenspil med kolleger og eksterne interessenter.
 • Du har en hands-on tilgang og besidder evnen til selv at drive processer og dagsordener.
 • Du er udviklingsorienteret, ser muligheder frem for begrænsninger, og evner at tænke ud af boksen for at løse vanskelige problemstillinger.
 • Du er skarp, har strategiske og forretningsmæssige kompetencer og er god til at se 'value propostion' i en indsats.
 • Erfaring med investor- og bygherresegmentet.
 • Du har en relevant akademisk uddannelse, formentlig samfundsvidenskabelig.
 • Som person er du fuld af energi, stærk til at eksekvere og god til at samarbejde og sikre forventningsafstemning på tværs af fagligheder.
 • Du er god til at formulere dig både i skrift og tale
Vi tilbyder
 • En udfordrende og spændende hverdag.
 • Et dynamisk arbejdsmiljø med gode udviklingsmuligheder.
 • En unik mulighed for at få indblik i den grønne omstilling af byggebranchen.
 • En arbejdsplads med fokus på trivsel og arbejdsglæde.
 • Attraktive ansættelsesvilkår, såsom god pensionsordning, sundhedsforsikring og lækker kantineordning fra Meyers.
ANSØGNING OG MERE INFORMATION Hvis du vil vide mere om stillingen, er du velkommen til at kontakte direktør for strategisk kommunikation og public affairs Sisse Norman på tlf. 93 97 92 06 eller sisse.norman@dk-gbc.dk Frist Ansøgninger behandles løbende, og seneste frist for ansøgning er 15. august 2022. Stillingen søges via knappen “søg dette job" her på siden med emnefelt: Udviklingskonsulent
  Green Building Council Denmark blev, ved stiftende generalforsamling i 2010, etableret som et dansk råd for bæredygtighed i byggebranchen.

  Foreningens mål er at forbedre bæredygtigheden i byggeriet såvel som i det omgivende miljø ved at udbrede den danske DGNB-certificeringsordning. Med fokus på både miljø, økonomi og sociale forhold ønsker DGNB at fremme en helhedsorienteret tilgang til byggeri og byområder.

  Find Danmarks bedste ledere og specialister, mens de er i job
  Opnå unik eksponering med en jobannonce på Altinget og Mandag Morgen