Om  
Jakob Flyvbjerg Christensen
Torben Høeg Bonde

Verdo får ny administrerende direktør

Jakob Flyvbjerg Christensen bliver energiselskabet Verdos nye administrerende direktør. Han forlader dermed en lignende post hos Aarhus Havn.

Peter Bjørnbak Hansen

Det randrusianske energiselskab Verdo får ny administrerende direktør fra nytår, skriver selskabet i en pressemeddelelse.

Den nye mand i spidsen bliver den 47-årige bysøn Jakob Flyvbjerg Christensen.

Han fortsætter dermed sin karriere på hjemstavnen efter seks år hos Aarhus Havn og en lang karriere hos A.P. Møller – Mærsk, hvor han har indtaget flere roller – herunder administrerende direktør hos APM Terminals i Holland og Århus.

Jakob Flyvbjerg Christensen overtager styringen med Verdo i efterdønningerne af en penibel sag om blandt andet overfakturering, hvor Forsyningstilsynet i foråret afgjorde, at selskabet skal betale et større, ulovligt opkrævet millionbeløb tilbage til forbrugerne.

I den forbindelse blev daværende administrerende direktør, Kim Frimer, afskediget.

Bestyrelsesformand i Verdo, Torben Høeg Bonde, siger om nyansættelsen:

"Det har været et stærkt felt af ansøgere, og vi har givet os selv den nødvendige tid til at finde den rette kandidat. Jakob Flyvbjerg Christensen er en moderne leder, som er medievant, kan håndtere konfliktfyldte områder og drive forandring. Jeg er overbevist om, at han har profilen til at få Verdo tilbage på ret kurs og udvikle forretningen yderligere herhjemme og i udlandet i tråd med vores strategi."

0:000:00